28 / 03 / 2024

toki afyon ihale

toki afyon ihale

Afyon 26 Ağustos Tabiat Parkı Tanıtım Merkezi (Panoramik Müze) Binası ve Müştemilatının Yapım İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Afyon panoramik müze binası inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Afyon 26 Ağustos Tabiat Parkı Tanıtım Merkezi (Panoramik Müze) Binası ve Müştemilatının Yapım İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Afyon 164 adet konut, ticaret merkezi ihalesi 21 Ocak'ta!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek Beldesi'nde yer alan 164 adet konut, ticaret merkezi, anaokulu ve cami ihalesinin inşaat ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 21 Ocak 1013 tarihinde yapılacak...

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutları 22 Kasım'da satışa çıkarıyor.

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 578 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Afyon Merkez projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon 126 konut ihalesi yarın!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon İscehisar 213 konut ihalesi 7 Nisan'da!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon 174 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Afyon Şuhut Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Afyon Dinar 81 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

toki afyon ihale Haberi

toki afyon ihale

Afyon 26 Ağustos Tabiat Parkı Tanıtım Merkezi (Panoramik Müze) Binası ve Müştemilatının Yapım İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 5 Aralık 2013 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek. 


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için