18 / 04 / 2024

toki afyonda nereye konut yapacak

toki afyonda nereye konut yapacak

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehit ve gazi aileleri onuruna Oruçoğlu Termal Otel'de düzenlenen iftar programında, sadece şehit aileleri ve gazilerin hak sahibi olacağı TOKİ projesinin müjdesini verdi.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

TOKİ Gaziantep'te kaç konut yapacak? Başvurular nereye yapılacak? Kimler başvuru yapabilir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dar gelirli vatandaşlar için açıkladığı konut projelerinden biri de Gaziantep'te yapılacak. Peki TOKİ Gaziantep konut sayısı belli oldu mu? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular nereye yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ alt ve orta gelirliler için konut üretip, konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

TOKİ 50 bin sosyal konut başvuruları 6 Mart ile 19 Nisan 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Peki TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

287 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı.Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ'nin Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 73 konutluk projedeki daireler açık satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Denizli Karahayıt projesinde yer alan 154 konut satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları nereye yapılacak?

Sakarya Kocaali TOKİ başvurusu nereye yapılacak?

TOKİ Sakarya Kocaali Belediye Toplu Konut Projesinde bulunan 448 adet konut satışta. Peki, Sakarya Kocaali TOKİ başvurusu nereye yapılacak?

Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

110 konutluk Manisa Salihli Taytan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, Manisa Salihli Taytan TOKİ başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projenin kura satışları 4 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Projesi'nde yer alan 250 konut emekli kategorisinde satılıyor. Projenin tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru işlemleri nereye yapılıyor?

Denizli TOKİ Karahayıt'ta daire fiyatları 85 bin 436 liradan başlıyor. Projede kurayla toplamda 258 konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Denizli Karahayıt başvuru işlemleri nereye yapılıyor?

toki afyonda nereye konut yapacak Haberi

toki afyonda nereye konut yapacak

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her Ramazan ayında olduğu gibi şehit ve gazi aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Oruçoğlu Termal Otel'de düzenlenen iftar programına, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan ismet Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban. İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu, şehit ve gazi aileleri katıldı. 


Müjdeli haberi iftar sofrasında verdi Burada konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kurum olarak belediyenin, şahıs olarak kendisinin şehit aileleri ve gazilerin emrinde olduğunu vurguladı. Başkan Çoban, müjdeli bir haberi de ilk kez bu programda açıkladı. Şehit aileleri ve gazilerin ev sahibi olması için bir toplu konut projesi hazırladıklarını belirten Başkan Çoban; "Sizlerin ev sahibi olmanız bizleri çok büyük mutluluğu sevk edecek. Cenab-ı Allah inşallah bizleri utandırmasın" dedi. 


Başkan Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban'la birlikte...