23 / 04 / 2024

toki altıağaç son başvuru tarihi ne zaman

toki altıağaç son başvuru tarihi ne zaman

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Mamak Altıağaç başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 1. Etap'ta yer alan 156 adet konutun başvuruları bugün başlıyor.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

Megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısı: Hızlanan fay deprem riskini artırıyor! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, megakent İstanbul'a son dakika deprem uyarısında bulundu. Beltaş, hızlanan fay hareketini işaret ederek, deprem tehlikesinin arttığını dile getirdi. 

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

Dolar mı euro mu? Uzmanı açıkladı! 1 dolar bugün kaç TL? 12 Ağustos 2023 Euro, sterlin ve dolar...

Altın ve finans piyasaları konusunda uzman olan İslam Memiş, Borsa İstanbul, dolar, euro, ons altın ve gram altının son durumunu analiz etti. Peki, Dolar ne kadar? 1 dolar bugün kaç TL? 12 Ağustos 2023 Euro, sterlin ve dolar...

497 konutluk TOKİ Pamukkale 2023 projesinde son dakika! Resmen açıklanan bu yeni tarihi kaçırmayın!

497 konutluk TOKİ Pamukkale 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Resmen açıklanan bu yeni tarihi kaçırmayın. İşte TOKİ Denizli Pamukkale 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesinde son dakika! 665 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ Gaziosmanpaşa projesindeki 665 yeni konut için beklenen tarih geldi...

Altında fren patladı! İslam Memiş 60 gün sonra gram altının geleceği seviyeyi açık açık söyledi!

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye devam ederken uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, gram altının 60 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı. 

Altın fiyatları son dakika gelişmesi! İslam Memiş ağustos için rakam verdi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın piyasasını yakından takip edenler ağustos ayında neler yaşanacağını merak ediyor. Finans Analisti İslam Memiş rekor seviyeyi paylaştı. İşte tüm detaylar...

TOKİ Kayseri 2023 projesinde son dakika! O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinde son dakika... O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek...

Altın o tarihe kadar yükselecek! Altın almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Bu tarih ilk kez açıklandı

Altın fiyatları son zamanlarda yükseliş trendine geçti. Ons altın 2000 doları geçerken gram altın rekorkdan rekora koştu. Peki altın fiyatları ne zamana kadar yükselecek? Tarih belli oldu! Altın almak isteyenler elinizi çabuk tutun! Bu tarih ilk kez açıklandı.

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi! Stoklar tükenmeden faydalanın!

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi sunan Xiaomi Redmi 10'a son dakika indirimi uyguladı. Bu indirim stoklarla sınırlı, tükenmeden faydalanın! İşte 27 Mart 2023 fiyat listesi...

toki altıağaç son başvuru tarihi ne zaman Haberi

toki altıağaç son başvuru tarihi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara  Mamak Altıağaç Karaağaç 1. Etap'ta hayata geçirilen konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede toplam 443 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

En düşük konut bedelinin 91 bin 160 lira en yüksek konut bedelinin ise 264 bin 971 lira olarak belirlendiği projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç projesinde yer alan dairelerin alanları brüt olarak 57.1 metrekare ile 155.2 metrekare arasında, net olarak ise 48.5 metrekare ile 134.4 metrekare arasında değişiyor. 

108 ay, 120 ay ve 144 ay vadeyle daire sahibi olunabilen Mamak TOKİ projesinde taksit tutarları 475 TL ile 2 bin 208 TL arasında...