24 / 04 / 2024

toki amasya ihalesi

toki amasya ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya’nın Taşova ilçesinde hayata geçirilecek projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı! 125 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin merakla beklenen Amasya projesiyle 125 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı! Amasyalılar bu tarihe dikkat!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Amasya projesinin de ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Amasya projesi detayları...

TOKİ Amasya projesi için start verdi! Amasya'ya 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya projesi için beklenen tarihini açıkladı. Merakla beklenen TOKİ Amasya projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya'da 425 yeni konut inşa edecek! İhalesi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya 87 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Merkez'de 87 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 425 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya'da 425 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan TOKİ, Amasya'da 425 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Amasya 480 konut ihalesi 25 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Amasya Merkez'de 480 yeni konut inşa edecek.

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Amasya Hamamözü başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Amasya Hamamözü başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Hamamözü başvuru tarihleri 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Amasya Hamamözü başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Hamamözü projesinde yer alan 26 adet konut için başvuru süreci başladı.

TOKİ Amasya Hamamözü başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Hamamözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

toki amasya ihalesi Haberi

toki amasya ihalesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya Taşova'da hayata geçirliecek olan 158 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Dün yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu şehircilik kriterleri doğrultusunda yardımlaşmayı canlı tutacak mahalle kültüründe projeler hayata geçiren TOKİ, yatay mimariden ödün vermeden projeler hayata geçiriyor.

TOKİ'nin Amasya Taşova projesinde de yatay mimari esas alındı.  Yükseklikleri zemin+4 olan dairelerin 118’i 2 oda 1 salon, 40’ı 3 oda 1 salon planında yapılacak.

Kültür mirasımız olan “geleneksel konutların” özgün biçimde gelecek nesillere aktarılması, sosyal ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanmasına büyük önem veren TOKİ’nin Amasya Taşova projesinde ahşap görünümlü kaplamalar ve dekoratif pencerelere yer...