19 / 04 / 2024

TOKİ Amasya Taşova projesi

TOKİ Amasya Taşova projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya’nın Taşova ilçesinde hayata geçirilecek projenin ihalesi yapıldı.

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Amasya Taşova için acele kamulaştırma kararı!

Amasya ili Taşova ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Amasya'da İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını ödedi!

Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını karşıladı...

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

TOKİ Amasya Taşova projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya’nın Taşova ilçesinde hayata geçirilecek projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ Amasya Taşova 158 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Taşova İlçesi 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya 158 konut ihalesi 14 Kasım'da!

Amasya İli, Taşova İlçesi 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Amasya'ya 158 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya Taşova'da 158 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

Amasya'da Kumluca Göleti'nin temeli atıldı!

Amasya’nın Taşova ilçesinde Kumluca Sulama Göleti’nin temeli atıldı. Amasya Valisi Dr. Osman Varol, göletin bölgenin tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacağını söyledi..

Taşova'da TOKİ müracaatları başlıyor!

Amasya’nın Taşova ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek konutların müracaatları başlıyor.

TOKİ Amasya Taşova projesi Haberi

TOKİ Amasya Taşova projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya Taşova'da hayata geçirliecek olan 158 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Dün yapılan ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu şehircilik kriterleri doğrultusunda yardımlaşmayı canlı tutacak mahalle kültüründe projeler hayata geçiren TOKİ, yatay mimariden ödün vermeden projeler hayata geçiriyor.

TOKİ'nin Amasya Taşova projesinde de yatay mimari esas alındı.  Yükseklikleri zemin+4 olan dairelerin 118’i 2 oda 1 salon, 40’ı 3 oda 1 salon planında yapılacak.

Kültür mirasımız olan “geleneksel konutların” özgün biçimde gelecek nesillere aktarılması, sosyal ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanmasına büyük önem veren TOKİ’nin Amasya Taşova projesinde ahşap görünümlü kaplamalar ve dekoratif pencerelere yer...