28 / 03 / 2024

TOKİ Ankara Sincan Saraycık konut başvuruları

TOKİ Ankara Sincan Saraycık konut başvuruları

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

23 Kasım TOKİ Ankara Sincan Saraycık mahallesi 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'nın Sincan ilçesi Saraycık Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

Ankara Sincan halkından kentsel dönüşüme tepki!

Ankara Sincan'da Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin askıya çıkarılmasına mahalle sakinleri tepki verdi.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık konut başvuruları Haberi

TOKİ Ankara Sincan Saraycık konut başvuruları

Ankara Sincan Saraycık Mah. 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilmekte olan 3+1 nitelikli 47 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı. TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları 28 Eylül'e kadar alınacak.

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan konutların satışları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Ankara İli’ndeki Şubeleri tarafından yapılacak olup, projenin temerküz şubesi ise Ankara Sincan Şubesi oldu.

Net 92,26 - 112,84 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip 3+1 tipindeki konutların fiyatları 159 bin 896,76 TL ile 212 bin 811,96 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 10, 15 ve 25 peşinatlı ve 96, 108 ve 120 ay vadeli ödemeler yapılabiliyor.

İlk taksit ödeme tarihi Sözleşme imzalama tarihini takip eden bir sonraki ay olup, ilk 6 aylık dönemsel artış Ocak 2019 tarihinden...