25 / 04 / 2024

TOKİ arsa açık artırma ihalesi

TOKİ arsa açık artırma ihalesi

TOKİ 24 ilde toplam 1 milyon 152 bin 993 metrekare büyüklüğünde 135 arsayı 30 Ocak'ta açık artırma usulü ile satışa sunacak.

TOKİ arsa açık artırma ihalesi ne zaman?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Depremzedeler ev beklerken konutlar açık artırma ile satılmış!

6 Şubat'ın yıl dönümünde aradan bir yıl geçmesine rağmen başta barınma olmak üzere bölgede temel sorunlar hala daha sürüyor. Depremzedelerin çadır ve konteynerlarda kaldığı Osmaniye'de TOKİ'nin yaptırdığı evleri açık artırmada sattığı ve bazı kişilerin 3-4 ev aldığı kaydedildi.

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

TOKİ'den 42 ilde büyük fırsat! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu toplam 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satışa sunuldu.

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler'de parsel satışları başladı. Projede teslimlerin 2024 Nisan'da yapılması planlanıyor. Peki Nef Arsa Çanakkale Köseler'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

TOKİ'den ucuz ev almak isteyenlere müjde! 42 ilde 182 konut açık artırması o tarihte! Fiyatlar 568.263 TL'den başlıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere toplam 42 ilin bulunduğu proje kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar daireler satışa sunulacak. 

Temmuz ayında TOKİ'den yeni jest geldi: Hemen teslim 182 adet konut 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla satışa çıkıyor

TOKİ 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu. Hemen teslim edilecek dairelerde yüzde 25 peşinat ile 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

44 ilde 670 arsa satışa çıkıyor! Hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 44 şehirdeki 670 muhtelif arsa açık artırma ile satılacak.

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

TOKİ tam 50 ildeki 575 arsayı açık artırmayla satacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu tam 50 ilde yer alan toplam 575 arsayı açık artırmayla satacak. Bu tarihleri sakın kaçırmayın... 

İş yeri başvurularında flaş gelişme! Açık artırma yapılacak

TOKİ, 28 ilde 325 iş yerini açık artırma ile satışa sunulacak. İş yeri sahibi olmak, ya da yatırım yapmak isteyenler, tutarın yüzde 30'unu peşin kalan taksitleri ise 120 vade ile ödeyebiliyor. Başvurular TOKİ hizmet merkezleri ve internet üzerinden alınabiliyor.

40 ilde 499 arsa açık artırmada gidiyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 40 ilde toplamda 499 araziyi satışa çıkarma kararı aldı. Satış işlemi ise açık artırma yöntemi ile yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın iştiraki olan Emlak Yönetim Müzayede'nin sayfasında detaylara yer verildi.

TOKİ arsa açık artırma ihalesi Haberi

TOKİ arsa açık artırma ihalesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 24 ilde toplam 1 milyon 152 bin 993 metrekare büyüklüğünde 135 arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar şu illerde yer alıyor; Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Uşak ve Van. Açık artırma yöntemi ile satılacak arsaların muhammen bedeli 845 milyon lira.


Satışa çıkan arsalar konut, ticaret, sanayi, merkezi iş, tali iş, çarşılar iş ve alışveriş merkezleri, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma, sosyal tesis ve gelişme konut imarlı.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, müzayede 30 Ocak saat 13.30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.


İstanbul'daki arsalar

İstanbul'un Başakşehir Kayabaşı'nda özel eğitim,...