18 / 04 / 2024

TOKİ arsa müzayedesi ne zaman

TOKİ arsa müzayedesi ne zaman

Mülkiyeti TOKİ’ye ait arsalar, 22 Ekim 2015 Perşembe günü saat 14:00’da açık artırma ile satışa çıkıyor. İdarenin Ankara, Adana, Kayseri, Eskişehir gibi sanayinin yoğun olduğu bölgelerdeki arsa satışlarında KDV muafiyeti bulunuyor.

TOKİ arsa müzayedesi 22 Ocak'ta gerçekleşecek!

TOKİ arsa müzayedesi 22 Ocak'ta gerçekleşecek. Fiyatların 34 bin 928 TL'den başladığı arsa müzayedesi kapsamındaki 32 adet arsanın büyüklükleri 214 metrekare ile 249 bin 950 metrekare arasında değişiyor.

Yatırımcılar dikkat! Borsa mı, arsa mı?

Arsa yatırımlarının yıldızı parlarken pek çok kişi de borsaya mı yoksa arsaya mı yatırım yapması gerektiğini merak ediyor. Peki borsa mı, arsa mı? 

İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı? Uzmanı açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden "İmarlı arsa mı, imarsız tarla mı?" diye sorarak, cevabı açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Ev mi, arsa mı, borsa mı? 

Yatırımcıların en çok sorduğu sorular arasında yer alan ev mi, arsa mı borsa mı sorusuna yanıt Borsa Profesörü'nden geldi. İşte o tweet...

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ arsa kura takvimi 10-28 Nisan 2023!

TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı? Milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ arsa kura takvimi tarihleri!

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

2023 TOKİ müstakil arsa kazananlar isim listesi! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. Arsa başvurusunda bulunanlar kura sonuçları isim listesini araştırılıyor. Peki; Mersin, Kütahya, Sakarya ve Sivas 2023 TOKİ müstakil arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? İşte 2023 TOKİ arsa kura sonuçları öğrenme

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa kurası ne zaman çekiliyor? TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları belli oldu mu?

TOKİ arsa kura çekim tarihine dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki “TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları açıklandı mı?” İşte detaylar!

TOKİ arsa müzayedesi ne zaman Haberi

TOKİ arsa müzayedesi ne zaman

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’ye ait arsalar, 22 Ekim 2015 Perşembe günü saat 14:00’da açık artırma ile satışa çıkıyor. İdarenin Ankara, Adana, Kayseri, Eskişehir gibi sanayinin yoğun olduğu bölgelerdeki arsa satışlarında KDV muafiyeti bulunuyor.

YÜZDE %5 PEŞİN 60 AY VADE!

Peşin; veya %5 peşinat, 60 ay; %25 peşinat; 24-36-60 ay vadeli ödeme seçenekleri sağlanan açık artırmada aralarında akaryakıt-LPG istasyonu, konut, ticaret, turizm alanları, sanayi depolama, kentsel servis, özel öğretim, idari ve kültürel tesis, ticari rekreasyon alanı niteliğindeki arsalar yatırımcılara satışa sunuluyor. Ayrıca, müzayede kapsamında Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde 8 adet ticari gayrimenkul kiralanacak.

TÜRKİYE’NİN HER İLİNDEN MÜZAYEDEYE KATILMAK MÜMKÜN!

Müzayede, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Konferans Salonu merkez olmak üzere, eşzamanlı TURYAP’ın İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük Müzayede Salonu’nda canlı bağlantı ile gerçekleşiyor. İnternet...