29 / 03 / 2024

TOKİ Ataşehir Emekevler kura günü

TOKİ Ataşehir Emekevler kura günü

TOKİ Ataşehir Emekevler projesinde sona gelindi. Kadıköy Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı arasında hazırlanan TOKİ Ataşehir Emekevler'de kuralar çekilecek.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir'de yer alan Emekevler Atapark Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ İstanbul Ataşehir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir'deki vatandaşların tapu sorununa çözüm aranıyor!

Ataşehir'in Örnek, Esatpaşa ve Aşık Veysel mahallelerinde arsaları bulunan ve tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın tapu sorununa çözüm arandı.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Ataşehir'de konut satıyor! 298 bin 494 TL'ye!

TOKİ İstanbul Ataşehir'de 25 konut satıyor. Standart konut kapsamında hayata geçirilen projede fiyatlar 298 bin 494 TL ile 550 bin 213 TL arasında değişiklik gösteriyor.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

Ataşehir Emekevler'de hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Ataşehir Emekevler’de yerinde kentsel dönüşüm projesine katılan hak sahipleri evlerine kavuşacakları gün için geri sayıma başladı.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın 2. kura çekilişi gerçekleşti, Toplam 225 hak sahibi aile için 6 Temmuz 2017 Perşembe günü anahtar teslim töreni düzenlenecek.

TOKİ Ataşehir Vergi Denetim Kurulu hizmet binası ihalesi bugün!

TOKİ tarafından yapılacak olan Ataşehir İlçesi Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura günü Haberi

TOKİ Ataşehir Emekevler kura günü

232 gecekondunun dönüşeceği ve 632 daireyi  sahipleriyle buluşturacak olan TOKİ Ataşehir Emekevler projesi için Emekevler Atapark Konutları projesi, Kadıköy Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı arasında 2005 ve 2007 yıllarında yapılan protokoller ile hayata geçiridi. 


TOKİ Ataşehir Emekevler projesindeki daire teslimleri alındıktan sorna ayda 180 TL ile 400 TL arasında değişen değerlerle 20 yıla varan vadelerle ödemeler yapılacak. 


TOKİ Ataşehir Emekevler kura günü!

TOKİ Ataşehir Emekevler kura günü 22 Eylül Perşembe olarak belirlendi. Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşecek olan  TOKİ Ataşehir Emekevler kurasıb saat 10:00'da...