29 / 03 / 2024

TOKİ atık inşaat malzemeleri

TOKİ atık inşaat malzemeleri

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

İMSAD resmen duyurdu: Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 29,59 milyar oldu!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi eylül ayı sonuçlarına göre ihracat, 2,65 milyar dolara yükselirken, yıllık  inşaat malzemesi ihracatı ise 29,59 milyar oldu.

Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi Temmuz 2023 sonuçlarına göre, yıllık (son 12 aylık) inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar şeklinde oldu.

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseringen Metal Hurda Atık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Seringen tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Özkeskinler Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeskinler Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Keskin tarafından kuruldu.

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirekare Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atıl Taşpınar tarafından kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Doğu Karadeniz'den 2021 yılında 43 milyon dolarlık inşaat malzemesi ihraç edildi!

Doğu Karadeniz'de geçen sene 51 ülkeye 43 milyon 14 bin 793 dolarlık yapı ve inşaat malzemesi ihracatı gerçekleşti.

TOKİ atık inşaat malzemeleri Haberi

TOKİ atık inşaat malzemeleri

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında çalışmaları başlatan Kaymakam Yunus Emre Vural, Sivrice merkezli 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra depremzedelere yönelik TOKİ tarafından yapımına başlanan konutların inşaat faaliyetleri sonucunda açığa çıkan atık ahşap malzemelerin sokak hayvanları için yuvaya çevrilebilebileceini belirtti. 

Kaymakamlıkça TOKİ inşaatlarından toplanan atık malzemeler, Öğretmenevi bahçesinde kurulan atölye alanında usta ellerde işlenerek Hazar Gölü çevresindeki kedi, köpek ve kuşlar için sıcak yuva haline geliyor. 

Eşsiz doğası ve manzarasıyla dikkat çeken Hazar...