28 / 03 / 2024

TOKİ Ayazma Başakşehir kura tarihi 2019

TOKİ Ayazma Başakşehir kura tarihi 2019

TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Başakşehir Ayazma kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Ayazma Başakşehir kura tarihi 2019...

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu 5 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumunu 5 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin ilk oturumu 24 Mart'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap ihale tarihi resmen belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ile ilgili merak edilenler...

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Başakşehir kura sonuçları 2 Şubat 2022 isim isim tam liste!

TOKİ Başakşehir kura sonuçları 2 Şubat 2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Başakşehir kura sonuçları 2 Şubat 2022 isim isim tam liste ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Başakşehir 2022 kura sonucu 02.02.2022 isim listesi!

TOKİ Başakşehir 2022 kura sonucu 02.02.2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Başakşehir 2022 kura sonucu 02.02.2022 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ayazma Başakşehir kura tarihi 2019 Haberi

TOKİ Ayazma Başakşehir kura tarihi 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Ayazma 2019 projesi ile ilgili kura tarihi belli oldu. 

TOKİ Başakşehir Ayazma 50 bin konut projesinde toplam 311 konut bulunacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki 2+1 daireler 85 metrekare, 3+1 daireler 128 metrekare alana sahip.

TOKİ 50 bin konut Ayazma projesi ile ilgili başvurular 6 Mart-19 Nisan tarihleri arasında kabul edildi. Peki TOKİ Başakşehir Ayazma 2019 kura çekimi ne zaman? TOKİ Ayazma Başakşehir kura tarihi 2019...

Başakşehir Ayazma'da yer alan 311 konut ile Başakşehir Hoşdere'de yer alan 337 konut için ise 2 Temmuz'da kura çekimi yapılacak.

Ayazma 2019 TOKİ'de yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 238 bin TL, 3 oda 1 salon konutların fiyatları...