26 / 04 / 2024

TOKİ basın mesnsupları koutları

TOKİ basın mesnsupları koutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Yunuseli'nde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi'nin kura çekilişi bugün!

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde yer alan 110 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

ZGC TOKİ Basın Sitesi'nde olumlu tepki!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin TOKİ Basın Sitesi yapılması hakkındaki ön başvurusu TOKİ tarafından olumlu karşılandı.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları!

110 konutluk TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları...

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan 452 konut için geri sayım başladı. İşte, Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016 tarihi..

TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi!

Bursa-Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde Basın Mensupları için hayata geçirilen 452 konut için kuralar çekilecek. Peki, TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi ihaleye çıkmalı!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ basın sitesinin projesini değerlendirdi. Akbıyık, ''Artık ön talepler alındı. Proje çalışmaları sürüyor'' dedi.

Şanlıurfa Karaköprü Basın Sitesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Karaköprü ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle örnek bir belediyecilik sergileyen Karaköprü Belediyesi, İlçeye bağlı Akbayır mahallesinde, alt yapısı tamamlanan TOKİ Basın Sitesinde, kilitli parke taşı döşeme çalışmaların sürdürüyor.

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni yapıldı!

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti.

TOKİ Şanlıurfa Basın Sitesi anahtar teslim töreni yapıldı!

Şanlıurfa TOKİ Basın Sitesi Anahtar Teslim Töreni, Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla spor salonunda gerçekleşti. 229 hak sahibine anahtarları teslim edildi.

Karaköprü Basın Sitesi 19 Ekim'de teslim edilecek!

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi'nde tamamlanan TOKİ Basın sitesinin anahtar teslimleri 19 Ekim'de yapılacak.

TOKİ basın mesnsupları koutları Haberi

TOKİ basın mesnsupları koutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Yunuseli'nde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor. İnşaatı devam eden proje hakkında TOKİ Başkan Mehmet Ergün Turan bilgi verdi. Projenin Türkiye'ye örnek olacağını söyleyen Turan, "Her insanın sağlıklı bir konuta ihtiyacı vardır. TOKİ olarak basın mensuplarını konut sahibi yapmak için ilk adımı attık. BGC ile ortak yürüttüğümüz projemizi en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Projemizin yapımı tamamlandığın da basnı sektöründe çalışanlar lora öder gibi uygun koşullarda ev sahibi olacak" açıklamasında bulundu. Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve BGC Başkanı Nuri Kolaylı ise, kira öder gibi ev sahibi olma imkanının sevindirici olduğunu belirtti. 


A...