28 / 03 / 2024

toki başvurusu devam eden projeler 2021

toki başvurusu devam eden projeler 2021

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 117 bin 860 TL'ye 2+1 konut fırsatı sunuyor. Proje için ödenecek taksit bedeli 392 lira olarak belirlendi. 

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

Ziraat Bankası destek kredisi başvuru nasıl yapılır? Ziraat Bankası destek kredisi başvurusu devam ediyor mu?

Ziraat Bankası destek kredisi başvurusunun devam edip etmediği vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak?

TOKİ konut çekilişleri devam ederken, arsa başvurusu yapan vatandaşlar da arsa çekilişinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. İşte konuya dair merak edilenler!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Peki TOKİ başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? İşte TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu!

TOKİ'nin Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 konut kura ile satılacak. Peki, Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu!

Malatya Akçadağ 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu ne zaman?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu!

Toplam 248 adet dairenin kuralı yöntemle satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor. İşte Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu...

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvurusu!

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvurusu devam ediyor. Projede toplamda 33 adet daire satışta.

toki başvurusu devam eden projeler 2021 Haberi

toki başvurusu devam eden projeler 2021

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), inşa ettiği projeleri uygun koşullarla satışa sunuyor.  TOKİ'nin satışa çıkardığı projelerden 117 bin 860 TL'ye konut sahibi olunabiliyor. Konut için ödenecek taksit bedeli 392 lira olarak belirlendi.

1. Ankara Yenimahalle Yakacık alt gelir grubu 73 konut
TOKİ'nin Ankara Yenimahalle Yakacık alt gelir grubu projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. 73 konuta yer verilen Yakacık TOKİ projesinde konut fiyatları 211 bin 121 TL ile 272 bin 98 TL arasında farklılık gösteriyor. TOKİ Yakacık projesi için ödenecek peşinat oranı yüzde 12 olarak belirlendi. Proje için ödenecek en düşük taksit bedeli 1032 TL, en yüksek taksit bedeli 1330 TL şeklinde belirlendi. Yakacık TOKİ projesi için ödenecek peşinat tutarları 25 bin 334...