26 / 04 / 2024

toki başvurusu nereye yapılır 2019

toki başvurusu nereye yapılır 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından üretilen alt ve orta gelir grubuna yönelik olan konutlara nasıl başvuru yapılır? İstanbul için başvuru şartları nelerdir? Başvuru nereye ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar...

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

AFAD hak sahipliği başvurusu nereye, nasıl yapılır? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu gerçekleştiremeyen depremzedelere 2 günlük ek süre verildi. Peki, AFAD hak sahipliği başvurusu nereye yapılır? İşte detaylar...

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Gıda yardımı başvurusu nereye yapılır? Erzak kolisi başvurusu nasıl yapılır? Gıda yardımı nereden alabilirim?

Gıda yardımı başvurusu vatandaşların ilgilendiği konular arasında yer almaktadır. Özellikle gıda yardımı başvurusunun nasıl yapıldığı merakla araştırılıyor. İşte bunlara dair detaylar!

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

TOKİ başvurusu nereye yapılır? Başvuru şartları neler?

TOKİ dar ve orta gelirli binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. Peki TOKİ konut başvuru şartları neler, TOKİ konut başvuru tarihleri, TOKİ fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ alt ve orta gelirliler için konut üretip, konut sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ başvuruları nereye ve ne zaman yapılabilir?

TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Peki TOKİ başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? İşte TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019...

toki başvurusu nereye yapılır 2019 Haberi

toki başvurusu nereye yapılır 2019

1.Başvuru şartları nelerdir?

1.    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2.    Başvurulacak projenin bulunduğu il veya ilçe sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet ediyor olmak veya başvurulacak projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olmak.(Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracaklar için bu süre 3 yıldır.)
3.    Daha önce TOKİ’den  konut satın almamış olmak ve TOKİ’den konut kredisi kullanmamış olmak.(Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracaklar için bu şart koşulmamıştır.)
4.    Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümü(örneğin apartman dairesi) veya müstakil bir konutu (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmamak, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri...