20 / 04 / 2024

toki bursa son başvuru tarihi 2019

toki bursa son başvuru tarihi 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

TOKİ Bursa projesinde son dakika! Bu ilçedeki 103 yeni konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Bursa projesi için son dakika müjdesi geldi. Bu ilçedeki 103 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Bursa projesinde son dakika müjdesi! 509 yeni konutu aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ'den son dakika Bursa projesi müjdesi! O ilçede 683 yeni ve ucuz konut inşa edecek! Tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. İşte 683 konutluk TOKİ Bursa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ İznik son başvuru tarihi 31 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İznik projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut 31 Ekim -04 Kasım2016 tarihleri arasında satışa sunuldu. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi!

Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut için başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi..

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru!

TOKİ Bursa Gürsu Projesi’nde stoklarda kalan 12 adet AGG konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu son başvuru ne zaman?

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu son başvurusu!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu son başvurusu ne zaman?

TOKİ Bursa Hamitler 2.Etap altgelir son başvuru günü!

240 aya varan vade sağlanan projede 2 adet daire alt gelire özel satışta. İşte TOKİ Bursa Hamitler 2.Etap altgelir son başvuru günü...

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü!

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü...

toki bursa son başvuru tarihi 2019 Haberi

toki bursa son başvuru tarihi 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli projesinde 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

69 adet konutun bulunduğu TOKİ Bursa Orhaneli 2019 projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. 

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Bursa Orhaneli 2019 projesi açık satış yöntemiyle satışa sunuldu.

TOKİ Bursa Orhaneli projesinde en düşük konut bedeli 226 bin 959 TL, en yüksek konut bedeli 264 bin 454 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen proje için ödenecek peşinat tutarları 22 bin 695 TL ile 52 bin 890 TL arasında değişiyor.

TOKİ Orhaneli 2019 projesi için ödenecek aylık taksit tutarı 1008 TL'den başlıyor, 1.983 TL'ye kadar yükseliyor. Proje için...