29 / 03 / 2024

toki çölgüzeli son başvuru tarihi ne zaman

toki çölgüzeli son başvuru tarihi ne zaman

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 58 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 ne zaman? İşte detaylar...

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kilis TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi! 

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, TOKİ tarafından kentte devam eden konut inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

TOKİ Diyarbakır 84 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

TOKİ Denizli Bekilli son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Denizli Bekilli son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Bekilli son başvuru tarihi 2020 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut sayısı 52.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Diyarbakır Çölgüzeli TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Çölgüzeli 2019 projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Çölgüzeli 2019 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Çubuk 2019 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Çubuk 2019 son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Denizli Baklan son başvuru tarihi!

TOKİ Denizli Baklan son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki toplam konut sayısı 13.

toki çölgüzeli son başvuru tarihi ne zaman Haberi

toki çölgüzeli son başvuru tarihi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesi için başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 58 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje kapsamındaki daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesi için başvurular 10 Ocak 2019-28 Haziran 2019 tarihleri arasında kabul ediliyor.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli projesinde konut fiyatları 131 bin 309 TL ile 145 bin 58 TL arasında değişiyor.

96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı sunulan Kayapınar TOKİ projesi için ödenecek taksit tutarları 820,68 TL'den başlıyor, 1.359 TL'ye kadar yükseliyor.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli projesi için en düşük taksit bedeli 13 bin 190 TL, en yüksek peşinat bedeli...