16 / 04 / 2024

TOKİ Çorum İskilip hastane ihalesi 6 ocak 2015

TOKİ Çorum İskilip hastane ihalesi 6 ocak 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Çorum İskilip 100 yataklı hastane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Çorum İskilip'te 60 bin 800 TL peşinatla! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum İskilip projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum İskilip 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Kargı ikinci etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Çorum Kargı ikinci etap başvuruları bugün itibariyle başlıyor, proje için son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı alt gelir başvuru zamanları!

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı alt gelir başvuruları bugün başlıyor. Projedeki 1 adet konut için başvurular 30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları!

TOKİ tarafından Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları ne zaman?

TOKİ Çorum Dodurga başvurusu 2017!

TOKİ'nin Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 63 konut açık satışta. İşte, TOKİ Çorum Dodurga başvurusu 2017...

TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Dodurga Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi sürüyor. Peki, TOKİ Çorum Dodurga son başvurusu ne zaman?

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 adet yeni konut inşa edecek.

Çorum Dodurga TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Çorum Dodurga'da yer alan konutlar için başvuru dönemi başlıyor. Projede yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Çorum Dodurga başvuru tarihleri 2017!

63 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Çorum Dodurga'da başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Çorum Dodurga başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Çorum Dodurga 2017 başvuruları!

63 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Çorum Dodurga projesindeki daireler için başvuru dönemi henüz başlamadı. Peki, TOKİ Çorum Dodurga 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Çorum Devane Mahallesi kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Çorum Devane Mahallesi kura sonuçları açıklandı. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar için kura çekimi dün yapıldı.

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi!

TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Çorum Devane kura sonuçları 4+1 listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çorum Devane kura sonucu!

Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında Kuralı Satışa sunulan 140 adet konut için heyecan başladı. TOKİ Çorum Devane kura sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Çorum İskilip hastane ihalesi 6 ocak 2015 Haberi

TOKİ Çorum İskilip hastane ihalesi 6 ocak 2015

Çorum İli İskilip İlçesi 100 Yataklı Hastane İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası :2014/170934

1-İdarenin

a) Adresi:T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL Küçükçekmece/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:(0212) 495 40 40 - (0212) 470 03 16

c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı:Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak 100 Yataklı Hastane ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ikmal İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde...