25 / 04 / 2024

toki dilovası mahalle evi mimarisi

toki dilovası mahalle evi mimarisi

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası'nda yöresel mimariden esinlenilerek projelendirdiği geleneksel ve modern mimariyi çağrıştıran Türk Evi mimarisini taşıyan 915 konutluk projeyi hayata geçiriyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Dilovası projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Dilovası 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesiyle 651 ucuz konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için start verdi. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı! 651 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 651 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası'nda 651 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Dilovası kura sonucu 10.06.2021!

TOKİ Dilovası kura sonucu 10.06.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Dilovası kura sonucu 10.06.2021 ve proje detayları...

TOKİ Kocaeli Dilovası kura çekilişi 10 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesinin kura çekilişini 10 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir projesinde yer alan 138 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Dilovası TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Dilovası TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda 184 konutu satışa sunuyor!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Köseler mahallesinde 184 adet konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubu için satışa sunulan projede evlerin fiyatları 210 bin 258 TL'den başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Dilovası kura sonucu 10 Haziran 2021 listesi!

TOKİ Dilovası kura sonucu 10 Haziran 2021 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Dilovası kura sonucu 10 Haziran 2021 listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

toki dilovası mahalle evi mimarisi Haberi

toki dilovası mahalle evi mimarisi

KONUT üretimine sadece barınma olarak bakmadıklarını belirten Dilovası'nda inşa edilecek projenin geleneksel ve modern mimarinin izlerini taşıyacağını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Mevcut doğaya uygun, 2-3 katlı geleneksel Türk evi mimarisi, blokların cephelerinde modern mimariye uygun alüminyum korkuluklar ile geleneksel ve modern mimarinin harmanlandığı uygulama olacaktır. Projelerimiz mahalle konseptli, çevresi ile uyumu, içerisinde çocuk oyun alanları, spor sahaları, yeşil bölgeleri barındırıyor. Proje tamamlandığın da şehrimizin yerel dokusunu konut üretimine yansı tacak ve örnek teşkiledecek" dedi.

TOKİ Başkanı Ergün Turan Dilovası'nda yapılacak  915 konut, sosyal alanlar, 1 adet ticaret merkezi, 6 adet büfe, mescit ve kapalı otopark için yüklenici firma ile sözleşmenin imzalandığı ve yer tesliminin yapıldığını...