26 / 04 / 2024

toki düğünyurdu alt gelir başvuru tarihleri 2017

toki düğünyurdu alt gelir başvuru tarihleri 2017

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Alt Gelir Grubu TOKİ'de yer alan 895 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altında sert düşüş! gram altın ücreti de 1258 TL'ye düştü

Altın ücretlerinde sert düşüş meydana geldi. ABD tarım dışı istihdam verisinin planlanandan iyi olmasının akabinden altın ve gümüşte ücretler düştü. İşte güncel altın ücretleri

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye'de altın yatırımı 50 tonu geçti!

Dünya Altın Konseyi, Türklerin altın alımının 2023'ün ilk çeyreğinde 50,5 tona ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Altın fiyatlarında sürpriz düşüş! Son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı! İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatlarında sürpriz düşüş yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı. İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları...

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Altın yatırımcılarının dikkatine! Yeni dönemin işaretleri ortaya çıkıyor: İşlem yapmadan önce bunu duymalısınız!

Yeni dönemde altın yatırımcıları için önemli işaretler var! Önce dinlemeniz gerekenler: işlem yapmadan önce bilgi sahibi olun! Hemen bakın...Sonra pişman olmayın...

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde çıkış sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz oldu. Borsa yatırımcılarını üzerken, altın ve dövize yatırım yapanlar haftayı karlı kapattı. İşte, haftanın yatırım raporu... Altın ve döviz yatırımcısına ne kadar kazandırdı? Borsada hangi hisseler prim yaptı? İşte detaylar...

Borsa, döviz, altın… Bu hafta yatırımcısına en fazla hangisi kazandırdı?

Küresel piyasalarda merakla beklenen Fed faiz kararının ardından borsa, döviz ve altın tarafında önemli gelişmeler yaşandı. Özellikle ne zaman atak yapacağı merak edilen ‘altın’ tarafında yatırımcının yüzü gülerken, diğer yatırım araçlarının durumu ne oldu?

toki düğünyurdu alt gelir başvuru tarihleri 2017 Haberi

toki düğünyurdu alt gelir başvuru tarihleri 2017

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Alt Gelir Grubu Projesi'nde yer alan 895 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Proje kapsamındaki konutlar için başvurular 16 – 27 Ekim 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Hatay ili Şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

2 oda 1 salon konutlardan meydana gelen projede en düşük konut bedeli 129 bin 792 TL, en yüksek konut bedeli ise 152 bin 317 TL olarak belirlendi. 

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinde en düşük peşinat bedeli 15 bin 575 TL, en yüksek peşinat bedeli ise 18 bin 278 TL olarak...