23 / 04 / 2024

TOKİ Düğünyurdu Alt Gelir başvuruları

TOKİ Düğünyurdu Alt Gelir başvuruları

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Alt Gelir Grubu TOKİ'de yer alan 895 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Altında ters dalga! Fiyatlar düşüyor! Altın yatırımcıları hemen bakın! 7 Kasım Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yeni hafta düşüşle başladı. Aşağı yönlü hareketine bugün de devam eden altının ons fiyatı 1972 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım, tam Ata altın ne kadar oldu? 7 Kasım Salı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Yükseliyor! Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Altını olanlar acil baksın! 5 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günüde yükselişe geçti. Ons altın 1827 dolarla yüzde 0,30 artış kaydetti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 5 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında sert düşüş! Altın fiyatları tuzla buz oldu! 3 Ekim 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Geçen haftadan itibaren sert düşüş kaydeden altın fiyatları adeta tuzla buz oldu. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 3 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Altın tuzla buz oldu! Fiyatlar düşüyor! Altın almak ve satmak isteyenler acil baksın! 18 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları aşağı yönlü seyrine haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Ons altın dün beş ayın dip seviyesini görürken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım liginde bu hafta en fazla kazandıran yatırım araçları altın ve döviz oldu. Borsa İstanbul ise haftalık bazda yüzde 2,68 oranında değer kaybıyla yatırımcılarını üzdü.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

TOKİ Düğünyurdu Alt Gelir başvuruları Haberi

TOKİ Düğünyurdu Alt Gelir başvuruları

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Alt Gelir Grubu Projesi'nde yer alan 895 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Proje kapsamındaki konutlar için başvurular 16 – 27 Ekim 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Hatay ili Şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

2 oda 1 salon konutlardan meydana gelen projede en düşük konut bedeli 129 bin 792 TL, en yüksek konut bedeli ise 152 bin 317 TL olarak belirlendi. 

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinde en düşük peşinat bedeli 15 bin 575 TL, en yüksek peşinat bedeli ise 18 bin 278 TL olarak...