20 / 04 / 2024

Toki düşük peşinatla ev

Toki düşük peşinatla ev

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yarın itibariyle satışa çıkaracağı projelerden 15 bin 507 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla konut!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçirenToplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu çıkardığı projelerden 10 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla konut!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 15 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 10 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 12 bin 200 lira peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta 4 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 12 bin 211 lira peşinat ve aylık 359 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Bugün itibariyle 11 yeni kampanyaya başlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 10 bin TL peşinatla ev fırsatı sunuyor. Satışa çıkan 1693 konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den 167 TL taksitle ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden TOKİ 167 taksitle ev fırsatı sunuyor. Satışa çıkan binlerce konut için başvuru tarihi bugün sona eriyor.

TOKİ'nin 411 ucuz konutu için başvurular sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 projesinde yer alan 411 ucuz konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor. Projelerden 7 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 7 bin 694 TL peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 12 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ'nin bugün satışa çıkardığı konutlar için peşinat bedelleri 7 bin 694 TL'den başlıyor.

TOKİ'den 667 TL taksitle ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden TOKİ 3 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ'nin bugün satışa çıkardığı 236 adet konut için en düşük taksit bedeli 667,95 TL, en düşük peşinat bedeli ise 10 bin 687 TL  olarak belirlendi.

TOKİ'den 10 bin TL peşinatla konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden TOKİ 8 Ekim itibariyle 238 adet konutu satışa çıkarıyor. Projelerdeki konutlar için en düşük peşinat bedeli 10 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ'den 10 bin TL peşinatla ev fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Ağustos ayı içerisinde 1.180 konutu satışa çıkardı. Projeler için en düşük peşinat bedeli 10 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor! Vatandaştan talep yağıyor...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor. Vatandaştan talep yağıyor...

En düşük emekli maaşı 10 bin 332 TL olacak! Detaylar peş peşe geldi! İşte son gelişmeler...

Maaş zamlarına ilişkin peş peşe gelişmeler yaşandı. Bu kapsamda, en düşük emekli maaşının 10 bin 332 TL olması gündeme geldi. İşte detaylar...

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Mavera İnşaat projelerinde hazır dükkan fırsatı! İstanbul’da sadece yüzde 30 peşinatla dükkan sahibi olabilirsiniz!

Makro İnşaat imzası ile hayata geçirilen projelerdeki dükkanlar yüzde 30 peşinatla satılıyor. Projelerden hemen teslim tapuyla hazır dükkan sahibi olma imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

EYT'lilere düşük maaş şoku! Peş peşe hesaplandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar şimdi bu detaya bakın! 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili peş peşe son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. EYT'lilere düşük maaş şoku! Peş peşe hesaplandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar şimdi bu detaya bakın! 

En düşük emekli maaşı peş peşe açıklandı! 5 bin 500 TL maaşı duyan emeklinin ağzı resmen kulaklarına vardı! Hemen bakın!

En düşük emekli maaşı peş peşe açıklandı... 5 bin 500 TL maaşı duyan emeklinin ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce peş peşe hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyanların resmen aklı başından gitti

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı az önce peş peşe hesaplandı... En düşük emekli maaşını duyanların resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

En düşük memur maaşı resmen hesaplandı! Memur Ocak zammı ne kadar olacak? Hemen peş peşe hesaplanan bu rakamlara bakın!

2023 Ocak zammı ile artış yaşayacak memur maaşı 5 aylık enflasyon kapsamında peş peşe hesaplandı. En düşük ve en yüksek memur maaşı Ocak zammıyla kaç lira olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika detayları ve peş peşe hesaplanan o rakamlar...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak zammı peş peşe hesaplandı! En düşük maaşı gören zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 1 Ocak zammı peş peşe hesaplandı! En düşük maaşı görenler zevkten dört köşe oldu! Hemen siz de bir bakın...

Memurlar dikkat! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı peş peşe hesaplandı! Şimdi bu rakamlara bakın!

Memurlar, "2023 En düşük ve en yüksek memur maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak, ne zaman açıklanacak?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. En düşük memur ve memur emeklisi maaşı peş peşe hesaplandı! Şimdi bu rakamlara bakın!

Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı peş peşe hesaplandı! En düşük emekli maaşını duyanlar zil takıp oynadı! Hemen bir bakın

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen emekli maaşlarında son düzlüğe girildi. Emeklilerin 1 Ocak 2023 zammı peş peşe hesaplandı... En düşük emekli maaşını duyanlar zil takıp oynadı... Hemen bir bakın...

Memur Ocak zammı peş peşe hesaplandı! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadara yükselecek? İşte o rakamlar!

Kasım enflasyon rakamlarının belli olmasından sonra memur ve memur emeklisinin alacağı 5 aylık enflasyon farkı da netleşti. Memur Ocak zammı peş peşe hesaplandı! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadara yükselecek? İşte o rakamlar!

Toki düşük peşinatla ev Haberi

Toki düşük peşinatla ev

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksit ve düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapmaya devam eden  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa edecek. TOKİ'nin yarın itibariyle satışa çıkaracağı projelerden 646 TL taksit ve 15 bin 507 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

1-Kırklareli Hamidiye 38 konut
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırkalereli Merkez Hamidiye Mahallesi'ndeki konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 3+1 dairelerin yer aldığı projede konut fiyatları 218 bin 382 liradan başlıyor. Projeden 21 bin 838 TL peşinat ve 1.364 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

2-Sivas Merkez Yenimahalle 14 konut
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 2+1...