26 / 04 / 2024

TOKİ Elbistan Yoksul Grup Konut Projesi

TOKİ Elbistan Yoksul Grup Konut Projesi

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı’nın çalışmaları netice verdi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü (TOKİ) Yoksul Grup Konut Projesi kapsamında Elbistan’a 2+1 şeklinde 300 konut yapılması için harekete geçti...

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan’da 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Elbistan!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer almış olacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022!

TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elbistan kura sonucu 14.03.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kahramanmaraş Elbistan kura sonuçları listesi 05.06.2020 ve TOKİ Elbistan kura sonucu 2020...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları bugün başlıyor. Aylık 653 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları başladı!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi kapsamında 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları yarın başlayacak. Ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sunan projede 653 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları başladı!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan başvuruları başladı. Daire fiyatı 122 bin 560 TL olarak belirlenen projede 132,17 metrekarelik 3 oda 1 salon konut yer alıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'da 1 adet konut satıyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan'da 1 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 8 Nisan'da başlayacak olan projede konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Elbistan TOKİ konutları için karar bekleniyor!

Elbistan'da TOKİ konutları için karar bekleniyor. Yapılan incelemelerin ve görüşmelerin ardından Yoksul Grup Konut Projesi kapsamında Elbistan'a bağlı Karaelbistan beldesine yapılmasına karar verilmiş ve konutların sayısı 310 olarak belirlenmişti.

Elbistan'da Toki konutları için karar bekleniyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğümün ( TOKİ ) Yoksul Grup Konut Projesi kapsamında Elbistan'a yapacağı 310 konutluk proje için karar bekleniyor.

Elbistan'da Toki konutları için karar ne zaman çıkacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü'nün ( TOKİ ) Yoksul Grup Konut Projesi kapsamında Elbistan'a yapacağı 310 konutluk proje için karar bekleniyor.

TOKİ Elbistan Yoksul Grup Konut Projesi Haberi

TOKİ Elbistan Yoksul Grup Konut Projesi

Elbistan Kaymakamlığı uzun süreden beri ekonomik durumu iyi olmayanların ev sahibi olabilmeleri için çalışmalar yapıyor. Kaymakam Metin Maytalman, TOKİ’ye ait mevcut binaların yanı sıra Elbistan’da ekonomik durumu iyi olmayan ve ev sahibi olabilmeleri ihtimal dairesinde görülmeyen aileler için bir dizi araştırma yaptı. Birçok mahalle ve bölgede araştırma yaptırdı ve TOKİ’ye ait binaların yapılıp yapılamayacağını soruşturdu. Hazırlanan projeyi TOKİ’nin kabul etmesiyle birlikte bu çalışma hız kazandı ve Elbistan’a 300 konutluk TOKİ konutları yapımı için yetkililer bölgeye geldi. Karaelbistan beldesinde yapımı düşünülen 300 Yataklı Devlet Hastanesi yakınında inşa edilecek olan 2+1’lik TOKİ konutlarının zemin etüt çalışmalarının yapıldığı ifade edildi. 


Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, “Biz Kaymakamlık olarak yapılması gereken çalışmaları yaptık. İlgili makamlara ilettik. Kısa süre önce TOKİ’den heyet geldi ve bölgede incelemede...