24 / 04 / 2024

toki emekli 250 lira taksitle ev

toki emekli 250 lira taksitle ev

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışmaya başladıklarını söyledi.

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kura sonuçları tam liste!

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kura sonuçları tam liste bugün saat: 10.00’ dan itibaren açıklanacak. Detaylarının açıklandıkça haberimizde yer alacağı proje toplamda 250 adet daire emeklilere özel satışta.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün saat 10:00 da yapılacak. Toplamda 200 adet dairenin emeklikler için satışa çıkarıldığı projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura!

TOKİ Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi ertelendi. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Balıkesir Manyas projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldı.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 2016!

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 2016 3 Mayıs tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kastamonu Merkez projesinin kura çekilişi 26 Nisan 2016 Salı gününde yapılacak. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk'ta toplam 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa sunulduğu projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

toki emekli 250 lira taksitle ev Haberi

toki emekli 250 lira taksitle ev

Turan, beraberinde TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret etti. Turan, bu ziyarette yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gösterdiği hedefler doğrultusunda, emekli ve dar gelirli vatandaşlarla ilgili konut çalışması başlattıklarını belirtti.


HAZIRLIKLARA BAŞLADIK

TOKİ Başkanı Turan, konuya ilişkin hazırlık çalışmalarını söyle açıkladı: "Başta emeklilerimiz olmak üzere dar gelirli vatandaşlarımızı 250 lira taksitle ev sahibi yapmak için büyük bir çalışma başlattık. Çevredeki illerde de çok büyük çalışmalarımız var. Bu noktada arazi önemli, bedelsiz olması gerekiyor ki vatandaşlarımıza ucuz konut alma imkanı tanıyalım."


Yeni...