26 / 04 / 2024

toki engelli vatandaş başvuru

toki engelli vatandaş başvuru

Yozgat Eskipazar Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut yalnızca engelliler için satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi bugün başladı...

Bakan Işıkhan açıkladı! İŞKUR ile 2002'den bugüne 463 bin 270 engelli vatandaş işe yerleştirildi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR ile 2002 senesinden bugüne kadar 463 bin 270 engelli vatandaşın işe yerleştirilmesine aracılık ettiklerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

ÖTV'siz araç almak isteyenler dikkat! Limit değişti! İşte ÖTV'siz araç alımlarında 2024 üst limiti!

Engelli vatandaşlar için ÖTV'siz muafiyetli sıfır otomobil alımlarında limit değişti.  İşte ÖTV'siz araç alımlarında 2024 üst limiti.

ÖTV muafiyetli araçlar hangileri? Ne kadar indirim oluyor? İşte yanıtı

2023 ÖTV muafiyeti araç alacakların ana gündem maddesi. Muafiyet kapsamındaki otomobil listesinin açıklanıp açıklanmadığı da bu bağlamda sürekli merak ediliyor. SUV modeller geniş ve yerden yüksek olduğu için pek çok engelli vatandaşın ilk tercihlerinden biri.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş açıkladı! Korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen sene zihinsel ve ruhsal engelli vatandaşların özel sektörde istihdamını desteklemek amacıyla korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı. 

Engelli maaşı alanlar hemen bu rakama bakın! Yeni zamlı engelli aylığı açıklandı! Tam bu kadar verilecek!

Memur maaşlarında yaşanan artışla, engelli vatandaşlar için sağlanan engelli maaşında da yükseliş yaşandı. Peki Engelli aylığı Temmuz 2023 zammıyla ne kadar oldu? 

Evde bakım maaşları yattı mı? İşte yanıtı

Evde bakım paraları hesaplara yatacak mı? Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.

Müjde! Yaşlılık ve engelli maaşı alan vatandaşlara erken ödeme!

Yaklaşık 1.4 milyon yaşlı ve engelli vatandaşımız, Temmuz ayı ödemeleri için sevindirici bir haberle karşılaştı. Toplamda 2.7 milyar lira tutarındaki ödemeler, normalden önce dün itibariyle hesaplara yatırıldı.

TOKİ'den 'uyarlanabilir' konut müjdesi! Engelli vatandaşlar için adım atıldı! Uygun ödeme şeçenekleri sunulacak! 

Hükümet engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut inşa edecek. İşte TOKİ 'uyarlanabilir' konut ile ilgili detaylar...

ÖTV muafiyetli otomobillerde ‘bayi’ tuzağı! Engelli vatandaşlara oynanan oyun ağızları açık bıraktı!

​​​​​​​ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyen engellilere bazı otomobil bayileri tarafından yüksek fiyattan satış yapıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin gelen şikayetlerin arttığını söyleyen Tüketiciler Birliği denetim çağrısı yaptı.

Aile Bakanı Yanık'tan personel alımı ve yardım müjdesi! Kimse beklemiyordu! Bakan Yanık peş peşe açıkladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şubat ayı sonunda kamu kurumlarına 2 bin 323 engellinin memur olarak atanacağını ve aynı zamanda engelli vatandaşların EKPSS ücretlerinin karşılanacağı müjdesini verdi.

2023 yeni ÖTV muafiyet limiti açıklandı! 555 bin TL detayı dikkat çekti!

Engelli vatandaşların araç alımlarında, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyet limiti güncellendi.

Sıfır araba almak isteyen engellilere müjdeli haber geldi!

Otomobil almak isteyen engelli vatandaşların uzunca bir süredir beklediği haber az önce geldi. Araç almak isteyen engelli vatandaşların yapacağı satın almada Özel Tüketim Vergisinin limiti artırıldı.

ÖTV indirimi engelli araç fiyatları yeniden belirlendi! İşte detaylar...

ÖTV muafiyeti limiti, ÖTV indirimi engelli araç fiyatları ve limiti 2022 yılı itibariyle yeniden düzenlendi. Araç limiti kapsamında 450 bin 500 TL'ye kadar araçları alabilecek olan engelli vatandaşlar, markalar tarafından belirlenen modelleri engelli ÖTV indirimi kapsamında alabilecek. İşte tüm deta

toki engelli vatandaş başvuru Haberi

toki engelli vatandaş başvuru

TOKİ Yozgat Eskipazar Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı  yalnızca engelliler için açık satışa sunuluyor. TOKİ Yozgat Eskipazar Konutları'nda daire sahibi olmak için yüzde 12 peşinat veriliyor.

Başvuru döneminin 27 Mayıs-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştiği Yozgat Eskipazar TOKİ engelli kategorisi kapsamında taksitler 365,07 TL'den başlıyor. Konutlar için 180 ay taksitlendirme yapılan projede 84,4 metrekare olarak tasarlanan dairelerin fiyatı 74 bin 673 TL ve 85 bin 294 TL arasında değişiyor.


Detaylı bilgi için