28 / 03 / 2024

TOKİ erbaa projesinde son durum

TOKİ erbaa projesinde son durum

Tokat Erbaa Belediyesi tarafından TOKİ konutları yapılması amacıyla satın alınan arsaların Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) devri gerçekleştirildi.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

TOKİ'den büyük müjde! İstanbul'daki 484 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Zeytinburnu projesinin ihalesi yarın yapılacak. TOKİ Zeytinburnu projesinde 484 adet konutun dışında ayrıca 40 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ Tuzla projesinde taksitler 894 TL'den 18 bin TL'ye çıktı!

4 yıl önce aylık 894 TL taksitle konut sahibi olunabileceği açıklanan TOKİ Tuzla projesinde taksit ödemeleri 18 bin TL'ye çıktı.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

TOKİ Karaman projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Karaman projesinde 45 konut ve 22 dükkan yer alıyor.

TOKİ Van'da 221 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre, Şehicilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Van projesinde 221 konut dışında 1 adet ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den konut bekleyen İzmirliler dikkat! Yeni proje için tarih resmen açıklandı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesi için yeni tarih resmen açıklandı. TOKİ İzmir projesinde 271 konut ve 12 adet dükkan yer alacak.

TOKİ İstanbul Kayabaşı Fenertepe resmen başlıyor! 306 yeni konutun temeli atılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Başakşehir Kayabaşı Fenertepe projesi resmen başlıyor. TOKİ Fenertepe projesinde 306 adet ve 11 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Ankara projesinde son dakika! Bu ilçedeki 78 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Ankara projesinde son dakika detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 78 konut ve 136 iş yerinin yer aldığı o proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ erbaa projesinde son durum Haberi

TOKİ erbaa projesinde son durum

Tokat Erbaa Belediyesi tarafından TOKİ konutları yapılması amacıyla satın alınan arsaların Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) devri gerçekleştirildi. Erbaa İlçe Tapu Müdürlüğünde Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın da hazır bulunduğu devir işlemleri imzaların atılması ile gerçekleştirildi.


Erbaa’ya TOKİ konutları yapılması için gereken adımlardan birini gerçekleştirmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım; “TOKi konutlarının kura işlemlerinin ve temel atma törenin ne zaman yapılacağı bütün vatandaşlarımızın merak ettiği bir konu. Bugün TOKİ yapılması için Ahmet Yesevi Mahallesinde satın aldığımız arsaların resmi devir işlemlerini tapu müdürlüğümüzde gerçekleştirdik. Kuralar çekilmeden önce yapım projelerinin çizilmesi işlemi bitmesi gerekiyor.  Yetkililer ile yaptığımız görüşmelerden aldığımız bilgiye göre, şu anda çizimi gerçekleştirilen projelerin önümüzdeki bir, iki hafta içerisinde elimizde olacak. Her işlem belirli bir süreç...