29 / 03 / 2024

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuru tarihleri

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuru tarihleri

3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen TOKİ Erzincan Yalnızbağ başvuruları bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuruları!

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ'daki 136 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular 15 Şubat'ta başlamıştı.

Erzincan Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Erzincan ili Merkez İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuruları sona eriyor!

3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen TOKİ Erzincan Yalnızbağ başvuruları bugün itibariyle sona eriyor.

Erzincan Merkez gelişme konut alanı imar planı onaylandı!

Erzincan Merkez'de bulunan ve özelleştirme kapsam ve programına alınan Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. adına kayıtlı alanın imar değişikliği onaylandı..

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuruları!

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ'daki 136 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular 15 Şubat'ta başlamıştı.

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü!

Erzincan Yalnızbağ Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 136 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Erzincan Yalnızbağ 2017 başvuruları!

Toplamda 136 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Erzincan Yalnızbağ 2017 başvuruları...

Erzincan Merkez Yalnızbağ'da sözleşmeler imzalanıyor!

Erzincan, Yalnızbağ Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde, ön talep toplama yöntemiyle “Erzincan İli, Merkez İlçe Yalnızbağ Beldesi 340 Adet Konut ve 1 Adet Camii ve 1 Adet Ticaret Merkezi projesinde sözleşmeler imzalanıyor.

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Merkez 586 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan ili Merkez ilçesi Yoğurtlu Mahallesi 586 adet konut, 1 adet cami, 3 adet büfe, 1 adet ticaret binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Merkez 340 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan Merkez Yanlızbağ Beldesi 340 adet konut ve 1 adet camii ve 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ihalesi 3 Eylül'de!

TOKİ Erzincan Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi hak sahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi ikinci oturumu yapılacak.

TOK Van Merkez Kevenli kura yeri!

TOKİ Van Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOK Van Merkez Kevenli kura yeri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Erzincan İnönü Mahallesi'nde hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Erzincan ili Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 11 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuru tarihleri Haberi

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ başvuru tarihleri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Erzincan Yalnızbağ projesi 70 konuttan meydana geliyor. Projede 3+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Erzincan Yalnızbağ projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

En düşük peşinat bedelinin 11 bin 760 TL olduğu Yalnızbağ TOKİde konut fiyatları 117 bin 598 TL ile 145 bin 431 TL arasında değişiyor. 

En düşük taksit bedelinin 523 TL, en yüksek taksit bedelinin ise 1091 TL olduğu projede 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı...