25 / 04 / 2024

TOKİ Erzincan projesi

TOKİ Erzincan projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 yeni konut inşa edecek...

TOKİ'den Erzincan'a 214 konutluk yeni proje!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! İşte 214 ucuz konut inşa edilecek o ilçe!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklnen Erzincan projesinin ihalesini 21 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 214 ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye basıldı! O ilçeye 200'den fazla ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor. Projede 214 adet konut yer alıyor.

TOKİ'den Erzincan'a 196 yeni konut!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Çukurkuyu projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Erzincan'a 220 konut!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ, Erzincan Refahiye projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Erzincan Kemaliye 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemaliye 146 konut ihalesi 29 Mart'ta!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemaliye'de 146 adet konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan İnönü Mahallesi'nde hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Erzincan ili Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 11 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen projede 158 konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

TOKİ Erzincan 2023 projesinde son dakika! Bakın hangi ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesinde 214 konut yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesiyle sadece o ilçeye tam 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için start verdi. Erzincan TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihale tarihini açıkladı. 158 konutluk Erzincan projesi, 6 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Erzincan İliç'te 240 taksitle 2+1 ve 3+1!

TOKİ'nin 250 bin konut projesi kapsamında hayata geçireceği Erzincan projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Erzincan İliç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Erzincan İliç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Erzincan İliç TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Erzincan Çayırlı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzincan Çayırlısosyal konut projesi... 

5 soruda TOKİ Erzincan Sosyal Konut Projesi 2022! Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Erzincan konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Erzincan ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 214 ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Erzincan projesi Haberi

TOKİ Erzincan projesi

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, TOKİ Erzincan'da da yeni proje inşa edecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesi Üzümlü ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projede 95 adet konut yer alacak.

TOKİ Erzincan Üzümlü projesi Oruçlu Mahallesi'nde yükselecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.
 

TOKİ'nin resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/989895 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve...