26 / 04 / 2024

toki ev teslim tarihleri

toki ev teslim tarihleri

TOKİ tarafından 12 ilde inşası tamamlanan 6 bin 159 konut, 2019 yılının Ekim ayında hak sahiplerine teslim edildi....

TOKİ konutları ne kadar zamanda teslim edilir?

TOKİ' nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılıyor. Peki, TOKİ konutları ne kadar zamanda teslim edilir?

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türk inşaat şirketi iflas etti! Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi!

Karadayı Konut Yapı AŞ. iflas etti. Şirket bin 500 konutu teslim edemeyince iflas bayrağını çekti. Dev konut projesi yarım kaldı, 1500 ev teslim edilemedi.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor!

Prefabrik evler hemen teslim edildiği için vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ucuz fiyata hemen teslim prefabrik ev fiyatlarında kampanya! 2+1 evler 339.900 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1 339 bin TL'ye ucuz fiyata ev sahibi olma fırsatı!

Prefabrik evlerin fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1... 339 TL'ye ev sahibi olma fırsatı.

Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 ucuz fiyata ev alma fırsatı! 339 bin 900 TL'den başlıyor! İşte prefabrik ev fiyat listesi

Uygun fiyata ev almak isteyen vatandaşlar prefabrik evleri mercek altına aldı. Peki, Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

339 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! İşte hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyat listesi

Prefabrik evler, uygun fiyatları ve depreme karşı dayanıklılıkları olmalarından dolayı birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki, Hemen teslim 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi...

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek?

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanlar, evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyor. TOKİ’ye ev için başvuru yapan vatandaşlar evler ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını arıyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, konutları 2 yılda bitirip teslim edeceklerini açıkladı.

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

toki ev teslim tarihleri Haberi

toki ev teslim tarihleri

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye'de 81 ilde dar ve orta gelirli vatandaşlar için konut üretimine devam ediyor ve kurum bu kapsamda 2019 yılı Ekim ayında inşasını tamamladığı 6 bin 159 konutu hak sahiplerine teslim etti.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre, TOKİ bir taraftan 67 ilde 140 projeyle hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konut kapsamında ihaleler yapılıyor ve diğer taraftan da konutların yapım ve teslimine devam ediyor.

TOKİ konut üretiminde yatay mimariyi esas alıyor. TOKİ, tabiatla bütünleşen, aile, mahalle ve komşuluk kültürünü ihya eden örnek yerleşim alanları hayata geçiriyor.

Bu kapsamda, aralarında Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum ve Konya'nın olduğu 12 ilde inşası tamamlanan 6 bin 159 konut, 2019 yılı Ekim ayında hak sahiplerine teslim edildi.

Terör...