25 / 04 / 2024

toki evlerine kaç kişi başvurdu

toki evlerine kaç kişi başvurdu

Toplu Konut İdaresi'nin yoksul vatandaşlar için yaptığı konutlara başvurular, konut sayısının 20 katını da geçiyor.

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

Japon deprem uzmanından TOKİ evlerine tam not!

Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulunan Japon deprem uzmanı Moriwaki, TOKİ evlerinin hasar almadığını belirterek tam not verdi.

TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar?

TOKİ arsaya dair merak edilen detaylar bulunmaktadır. Onlardan bazıları da TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları!

TOKİ projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle TOKİ sosyal konutlara dair sorular sorulmaya devam ediliyor. İşte detaylar!

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Antalya Sosyal Konut Projesi 2022! Antalya ucuz konut projesinde kaç konut inşa edilecek? Hangi ilçelerde

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Antalya’da kaç konut inşa edilecek? Antalya’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte merak edilen detaylar…

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaştı. Kocaeli’nde kaç konut inşa edilecek? Kocaeli’nde hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar.

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Adana 2022 projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Adana 2022 ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Adana sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek tüm detaylar açıklandı. 2022 TOKİ Adana ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana 2022 başvuru şartları…

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Samsun sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Samsun ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu. Peki, TOKİ Samsun'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Samsun'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ Konya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Konya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, Konya'da kaç konut inşa edilecek? Konya'nın hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

toki evlerine kaç kişi başvurdu Haberi

toki evlerine kaç kişi başvurdu

TOKİ'den verilen bilgiye göre, Kayseri'de yoksul vatandaşlar için yaptırılan 840 konut için geçen yıl Aralık ayı sonunda verilen süre içinde 18 bin 500 kişi başvururken, Konya'da satışa sunulan 667 konut için başvurular 20 bine ulaştı.

Kayseri'de bir konut için 22, Konya'da ise yaklaşık 30 kişi başvurmuş oldu. Kayseri'de konut almaya hak kazananlar, spor salonunda çekilen kura ile belirlenirken, Konya'daki konutlar için 1-2 Şubat'ta yapılacak kura çekiminin de yine bir spor salonunda düzenlenmesi programlanıyor.

TOKİ'nin Manisa merkez 3. Etap'ta yaptırdığı 532 konut için de bin 140 kişi başvurdu. Kura çekimi, Manisa...