24 / 04 / 2024

TOKİ Gaziosmanpaşa projeleri

TOKİ Gaziosmanpaşa projeleri

TOKİ, 2016 yılında 64 bin konut rakamına ulaşarak rekor kırdı. TOKİ’nin 2017 hedefi ise 65 bin konut hayata geçirmek. TOKİ bu yıl İstanbul'da kentsel dönüşüm ağırlıklı projeler üretecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesinde son dakika! 665 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ Gaziosmanpaşa projesindeki 665 yeni konut için beklenen tarih geldi...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesiyle şimdi de 431 yeni konut geliyor! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesiyle şimdi de 431 yeni konut geliyor... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini sakın kaçırmayın...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul projesi detayları...

TOKİ 110 konutu satışa çıkarıyor! Gaziosmanpaşa’dan konut alma fırsatını kaçırmayın!

TOKİ konut sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşmaya devam ediyor. İşte TOKİ, Gaziosmanpaşa konutlarına dair detaylar!

TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? Konut ihalesi ne zaman yapılacak?

TOKİ, Gaziosmanpaşa konutların satışı hakkında sorular sorulmaya başlandı. Peki TOKİ Gaziosmanpaşa başvuruları ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 726 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 506 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşümle yeni okul!

Gaziosmanpaşa’da dönüşüm projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle 32 derslikli okulun temeli atıldı.

TOKİ Gaziosmanpaşa projeleri Haberi

TOKİ Gaziosmanpaşa projeleri

2016'da 64 bin konut inşa ederek rekor kıran TOKİ bu yıl 65 bin konut üretmeyi hedefliyor. TOKİ, piyasa koşullarında ev sahibi olamayan dar ve orta gelir grubundaki vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapmaya devam ediyor.


Marmara Bölgesi’nde özellikle İstanbul’da Kentsel Dönüşüm odaklı çalışacak olan  TOKİ bu kapsamda Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta 796 yeni konut inşa edecek. 


İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm 1.Etap 796 Konut , Sosyal Tesis, 13 Adet Dükkan İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi ve Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 9 Mart 2017 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleşecek. 


İstanbul'a 5 bin 200 yeni konut 

İstanbul’da Kentsel Dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini ifade eden Turan, 2017'de 5 bin 200 konut projesi geliştirdiklerini vurguladı. Turan, “Yeni yılda Marmara Bölgesi’nde...