18 / 04 / 2024

toki giresun kampanyası

toki giresun kampanyası

TOKİ bu hafta 3 kampanya başlatıyor. kampanyalar Konya, Van ve Giresun'da.

12 soruda TOKİ Giresun 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Giresun 50 bin konut nerede? TOKİ Giresun 50 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor? TOKİ Giresun 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Giresun 50 bin konut kampanyası detayları... 

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap teslimleri bugün başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları için teslim dönemi bugün başladı.

TOKİ Giresun Güce Konutları başvuru!

TOKİ Giresun Güce Konutları başvuru işlemleri 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede peşinatlar 10 bin liradan başlıyor.

TOKİ Giresun Güce başvuru yeri!

Giresun Güce Toplu Konut Uygulaması projesindeki 46 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor.

TOKİ Giresun Güce başvurusu ne zaman başlıyor?

46 adet konutluk Giresun Güce Toplu Konut Uygulaması projesindeki daireler açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Güce başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ Giresun Güce Konutları fiyat!

TOKİ Giresun Güce Konutları fiyat listesine göre 83 bin 337 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 240 ay vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Güce Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Güce Evleri başvuru tarihleri 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede toplamda 46 adet daire satışta.

TOKİ Giresun Bulancak 342 konut ihalesi bugün!

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Giresun Alucra 2.Etap Konutları'nda son durum!

Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap TOKİ konutları, sahiplerine teslim edilemiyor. Ak Parti İlçe Başkanı Yağcıoğlu, "TOKİ ile Belediyemiz arasındaki prosedür işlemler tamamlandı, artık TOKİ en kısa sürede devri gerçekleştirmesi için süreci takip ediyoruz" dedi.

TOKİ indirim kampanyası 2016 önümüzdeki ay başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak.

TOKİ Giresun Aksu Küçükköy kurası iptal edildi!

592 adet konuttan meydana gelen TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde konut sayısından az başvuru oldu. TOKİ Giresun Aksu Küçükköy kurası iptal edildi..

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekimi!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde başvurular sona erdi. Peki, TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekimi ne zaman?

TOKİ Giresun ve Aksu Evleri kura tarihi 2016!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Giresun ve Aksu Evleri projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Giresun ve Aksu Evleri kura tarihi 2016...

toki giresun kampanyası Haberi

toki giresun kampanyası

1) Konya: Halkapınar'da 1 adet konut. 3 oda 1 salon 112 metrekare. Fiyatı 47 bin 175 YTL. Başvurular Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

2) Van: Kevenli'de 320 konut. 81 ve 82 metrekare alanlı. Fiyatlar 51 bin 603 ile 63 bin 38 YTL arasında. Başvurular 9 ile 19 Ekim tarihleri arasında Van Valiliği'ne yapılabilecek.

3) Giresun: 33 konut. 120 metrekare alanlı. Fiyatlar 78 bin 361 YTL ile 94 bin 475 YTL arasında. Başvurular 31 Aralık'a kadar Ziraat Bankası şubelerine...