25 / 04 / 2024

toki göre başvuru tarihleri

toki göre başvuru tarihleri

Nevşehir Göre TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplan 41 adet konut bulunuyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 26 Haziran!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı duyuruldu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre başvuru yapmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerektiği ve son başvuru tarihinin 26 Haziran 2023 olduğu öğrenildi.

LGS görevlisi olacaklar ne zaman başvuru yapabilir? LGS gözetmen ücretleri ne kadar?

LGS sınavının yaklaşmasıyla görevli olmak isteyen kişiler de tarihlerini yakından takip etmeye başladı. 06.04.2023 yılında yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi sınavında görevli olmak isteyenlerin başvurularını yapması gerekiyor. LGS görevli başvuru tarihleri ne zaman ve nasıl yapılacağı merak konu

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

İŞKUR, TYP kapsamında deprem bölgesindeki bazı illere personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son tarih 2 Mayıs Salı günü. Başvuru yapmak isteyenler hemen bakın! Son gün!

Çalışmayan annelere aylık 7500 TL ödeme! Şartlara göre başvuru yapın!

Çalışmayan ev hanımlarının sevindiren yeni bir destek ödemesi devlet tarafından geldi. Başvuru yapan ve şartları yerine getiren tüm anneler bu ödemeden faydalanabilecek. Peki ödeme nasıl olacak? 

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

TOKİ son dakikada başvuru şartlarına bir yenisini ekledi! Bu koşul mutlaka aranacak! Hemen buna bakın

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin duyurusu ile birlikte dün TOKİ'nin web sitesinde çökme meydana gelince bugün başlayan başvuruların T.C. kimlik numarasının son rakamına göre farklı günlerde alınmasına karar verildi. İşte detaylar…

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021!

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri ve şartları 2021...

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Ankara Mamak Gülseren başvuru detayları 2020!

Ankara Mamak Gülseren başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 81 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019!

TOKİ Bursa Nilüfer güncel başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Nilüfer projesinde 280 adet konut bulunuyor.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı güncel başvuru sayısı 2019!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı güncel başvuru sayısı 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ 50 bin konut projesine bir günde 5 bin başvuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 50 bin konut projesiyle ilgili konuştu. Bakan Kurum, "Arkadaşlardan aldığım bilgiye göre başvuru şu ana kadar 5 bini geçti'' dedi.

toki göre başvuru tarihleri Haberi

toki göre başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Göre orta gelir grubu projesinde 41 adet daire bulunuyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan Nevşehir Göre TOKİ projesi için son başvuru tarihi 29 Mart 2019 olarak belirlendi. Projede 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Nevşehir Göre orta gelir grubu projesi için peşinat oranı yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 olarak belirlendi.

En düşük konut bedelinin 190 bin 176 TL, en yüksek konut bedelinin ise 211 bin 808 TLolduğu Göre TOKİ için ödenecek peşinat tutarları 10 bin TL'den başlıyor.

En yüksek peşinat tutarının 42 bin 361 TL olarak belirlendiği Nevşehir Göre TOKİ projesi için aylık taksit tutarları 845,23 TL, ile 1.588 TL arasında...