28 / 03 / 2024

toki güce konutları başvurusu 2016

toki güce konutları başvurusu 2016

TOKİ Giresun Güce projesinde yer alan 46 daire kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. Peki, Güce TOKİ son başvurusu ne zaman?

TOKİ Güce orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021!

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 132 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce 2. Etap 132 Adet Konut ve 1Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Giresun Güce 132 konut ihalesi 26 Kasım'da!

Giresun İli, Güce İlçesi 2. Etap 132 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Giresun Güce'de 132 yeni konut inşa edecek!

Konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce'de 132 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi nerede? TOKİ Giresun Güce 2. Etap fiyatları ne kadar? TOKİ Giresun Güce 2. Etap kurası ne zaman? TOKİ Giresun Güce 2. Etap başvuruları nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Giresun Güce 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

toki güce konutları başvurusu 2016 Haberi

toki güce konutları başvurusu 2016

46 konutluk TOKİ Giresun Güce projesindeki daireler kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışta. 


TOKİ Giresun Güce projesindeki dairelerin satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Güce Şubesi olacak. 


Güce TOKİ son başvurusu ne zaman?

22 Ağustos'ta başvuruların başladığı TOKİ Giresun Güce projesindeki daireler için son başvurular 30 Eylül 2016 olarak belirlendi. Projedeki daireler için başvurular, ilgili bankanın sadece Güce Şubesi tarafından kabul edilecek.

Satış duyurusu için