19 / 04 / 2024

toki gülseren anayurt mahallesi

toki gülseren anayurt mahallesi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Gülseren-Anayurt Mahallelerinde uygulanan kentsel dönüşümü yerinde inceledi, örnek daireleri de gezen Akgül, Gecekondu izlerinin yok olduğu mahallelerimizde konutlar hızla yükseliyor dedi...

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede ki toplam konut sayısı 268...

Mamak TOKİ Gülseren Alt Gelir 3. Etap 1. Bölge başvuru tarihleri!

Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 1.Bölge Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 58 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap 1. Bölge fiyatları!

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap fiyatları 76 bin 911 TL'den başlıyor. Projede yer verilen 70 konut için başvurular başladı...

TOKİ Gülseren Mahallesi standart konut başvuru tarihleri!

Gülseren Mahallesi 3.Etap 1.Bölge projesi kapsamında yer alan daireler için taksit tutarları 894,85 TL ile 2 bin 270 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. etap başvuruları!

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap konut başvuruları bugün başladı. 3+1 ve 4+1 tip konutlara yer verilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap Konutları için son başvuru günü 29 Aralık 2017...

TOKİ Gülseren Mahallesi Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 102 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 2.Bölge'deki 42 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamındaki 6 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

TOKİ Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri!

TOKİ Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri 30 Ocak – 30 Haziran 2017 olarak belirlendi.

TOKİ Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuru tarihi!

TOKİ Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuru tarihi belli oldu. İşte TOKİ Gülseren Alt Gelir Grubu 2. Etap başvuru tarihi 2017...

toki gülseren anayurt mahallesi Haberi

toki gülseren anayurt mahallesi

Gülseren-Anayurt Mahallelerinde örnek daireleri gezen Başkan Akgül, "Gecekondu izlerinin yok olduğu mahallelerimizde konutlar hızla yükseliyor. Konutların inşaat çalışmaları devam ederken, yeni binalar için temel çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor" dedi. 


MAMAK Belediyesi, daha yaşanılabilir bir Mamak için marka şehirler kurma yolunda kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Gülseren-Anayurt Mahallelerinde uygulanan kentsel dönüşümü yerinde inceledi, örnek daireleri de gezen Akgül, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir üçe haline getirme çabası içerisinde olduklarım belirtti. Mamaklı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Mesut Akgül, "Gecekondu izlerinin yok olduğu mahallelerimizde konutlar hızla yükseliyor. Konutların inşaat çalışmaları devam ederken, yeni binalar için temel çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Daha önce...