19 / 04 / 2024

toki gültepenin anahtar teslimleri yapıldı mı

toki gültepenin anahtar teslimleri yapıldı mı

TOKİ tarafından yapılan Gültepe 3. Etap Toplu Konutları 'nda hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 185 dairenin anahtar teslimi Altındağ Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü 'nde gerçekleşti.

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Gümüşhane projesi için düğmeye bastı! TOKİ'den ucuz konut bekleyenler dikkat! O ilçeye 104 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Gümüşhane projesinde 104 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Gümüşhane'de 104 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 104 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gölköy 170 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Güce orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de 357 konut inşa edecek.

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021!

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 ve proje detayları...

TOKİ güvenlik görevlisi alıyor! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı'nınTürkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Gümüşhane Kabaköy 55 konut ihalesi bugün!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

toki gültepenin anahtar teslimleri yapıldı mı Haberi

toki gültepenin anahtar teslimleri yapıldı mı


 TOKİ tarafından yapılan Gültepe 3. Etap Toplu Konutları'nda hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. 185 dairenin anahtar teslimi Altındağ Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nde gerçekleşti. Altmdağlı vatandaşlar, ramazan bayramına kısa bir süre kala çifte mutluluk yaşadı. 

500'e yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ, yeni sahiplerine kapılarını açtı. Yaklaşık 76 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Gültepe 3. Etap TOKİ'de tam 185 aile yeni bir hayata merhaba dedi. 19 blok ve 894 daireden oluşan Gültepe 3. Etap TOKİ'lerin 3 +1 ve 2 +1 modern evleri büyük beğeni topladı.

GECEKONDUDAN APARTMANA 

Gültepe 3. Etap TOKİ'den anahtarına kavuşan Halis Bayramhan, Altındağ'daki değişimden kendilerinin de etkilendiğini ve bir apartman dairesi sahibi olduklarını söyledi. Bayramhan, bölgede kentsel dönüşümün devam etmesi gerektiğini vurguladı, "Bu dönüşüm projeleri hem Altındağ için...