25 / 04 / 2024

TOKİ hangi gelir grubuna konut yapacak

TOKİ hangi gelir grubuna konut yapacak

Toplu Konut İdaresi 2002-2015 yılları arasında 135 milyar liralık inşaat yaptı. TOKİ, 2016'da ise 60 bin konut inşa edecek. İdare yönetimi 2023 hedefini 1 milyondan 1 milyon 200 bin konuta çıkardı.

TOKİ orta gelir konut projesi 2023! Orta gelirliye konut kampanyası ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ orta gelir konut projesine dair ilgi giderek artıyor. "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasıyla ilgili şartlar duyuruldu. İşte detaylar!

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

TOKİ hangi iller açıklandı?

TOKİ sosyal konut kura çekilişi gündemde yer almaktadır. Özellikle TOKİ’nin il il ne zaman kura çekilişi yapılacağı merakla araştırılmaktadır. Bu zamana kadar pek çok ilde kura çekilişi yapıldı. Peki “TOKİ hangi iller açıklandı?” sorusunun yanıtı!

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi temelleri atıldı. Sırada orta gelir grubuna yönelik çalışmalar var. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamalarından sonra TOKİ orta gelir grubu araştırılamaya başlandı.

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar?

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir Bergama alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ İzmir Bergama orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

Dilovası TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Dilovası TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ hangi gelir grubuna konut yapacak Haberi

TOKİ hangi gelir grubuna konut yapacak

Toplu Konut İdaresi 2002-2015 yılları arasında 135 milyar liralık inşaat yaptı. TOKİ, 2016'da ise 60 bin konut inşa edecek. İdare yönetimi 2023 hedefini 1 milyondan 1 milyon 200 bin konuta çıkardı. 2016 yılında ise Gaziantep ve Denizli'de dev projeler başlıyor.


TOPLU Konut idaresi (TOKİ) 1984 yılında dar gelirli kesimi ev sahihi yapmak amacıyla kuruldu. Kurulduğu tarihten 2002 yılına kadar 43 bin konut yapan TOKİ. asıl sıçramasını 2002 yılında iktidara gelen AK Parti döneminde yaşadı. Hükümet inşaat sektörüne özel önem verince bu işin lokomotif görevi de TOKİ'ye düştü. Kurum 2002'den 2015 yılına kadar 681 bin konut yaptı. 2002 yılından itibaren her yıl ortalama 50 bin konut yapıp teslim etti. Konutların aylık taksitleri 220 ile 400 TL arasında değişiyor. Şu anda yapımı...