26 / 04 / 2024

toki ihale 6 ocak 2016

toki ihale 6 ocak 2016

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Giresun 1.000 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 1.000 kişilik yurt, 1 adet sosyal tesis ve taşıt köprüsü ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent MYO inşaatı ihalesi 6 Ocak'ta!

TOKİ Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 6 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Giresun'da 1.000 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Giresun 1.000 kişilik yurt, 1 adet sosyal tesis ve taşıt köprüsü ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 6 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Ucuz fiyata ev almak isteyenlere TOKİ piyangosu 6 il tek tek açıklandı! Ayda 2.581 TL'den başlayan taksitle ev satılıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) duyurdu. 6 ile piyango vurdu. TOKİ peş peşe duyurdu. Ayda 2.581 TL taksit ödeyerek ev sahibi olabileceksiniz. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye Gaziantep'te 25 adet arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 25 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den dev müjde! 9 ile 3.320 yeni konut geliyor! 6 Haziran'da düğmeye basılacak! 

Yeni konut projelerine tam gaz devam eden TOKİ, 9 ildeki 3 bin 320 yeni konut için 6 Haziran'da düğmeye basıyor. İşte ihale ilanları yayınlanan TOKİ'nin yeni projeleri...

toki ihale 6 ocak 2016 Haberi

toki ihale 6 ocak 2016

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Selçuk Üniversitesi'nde Taşkent Meslek Yüksek Okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te yapılacak. 

İhale ilanı;

Selçuk Üniversitesi Taşkent Meslek Yüksek Okulu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası: 2015/172186  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet Meslek Yüksekokulu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan...