27 / 04 / 2024

TOKİ İlimtepeye 130 bin nüfuslu şehir kuracak

TOKİ İlimtepeye 130 bin nüfuslu şehir kuracak

Kocaeli Körfez Belediyesi'nin Şubat ayı meclisi oldukça hareketli geçti. Meclis'te konuşan başkan İsmail Baran, TOKİ'nin İlimtepe'de 130 bin nüfuslu şehir inşa edeceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Denizli'de depremzedelere tahsis edilen 130 konutun kurası çekildi!

TOKİ, Denizli Acıpayam'da 20 Mart'ta meydana gelen deprem sonrasında 130 konutu depremzedelere tahsis etmişti. 130 konut için kura çekimi yapıldı...

TOKİ 100 bin sosyal konuta 130 bin başvuru geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Geride bıraktığımız 3 gün içinde TOKİ 100 bin sosyal konut için başvuru sayısı 130 bine ulaşmıştır" dedi...

TOKİ 130 iş yeri ve 91 konutu satıyor!

TOKİ, 16 ilde 130 iş yeri ve 20 ilde bulunan 91 konutu ‘açık artırma' usulüyle satışa çıkardı.

TOKİ Bingöl'de 130 konut ve 1 hükümet konağı yapacak!

TOKİ, Bingöl merkezde hükümet konağı ve Karlıova ilçesinde 1 adet cami, 130 adet konut ile 1 adet ticaret merkezi yapacak...

TOKİ Armutlu'da 130 vatandaşı ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Yalova’nın İlçesi’nde 2016 yılında inşa edilmeye başlanan projedeki 130 konutun yapımı tamamlandı ve gerçekleştirilen kura ile sahiplerini buldu.

TOKİ Denizli Merkezefendi'de 130 TL taksitle 270 ay vadeli ev!

TOKİ tarafından Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yaptırılan konutlarda 130 Türk Lirası ödemesi bulunan evler için 270 ay vade yapılacak.

TOKİ'den Denizli'ye 130 lira taksitle konut!

Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve TOKİ işbirliğiyle dar gelirli 786 aileyi aylık 130 lira taksitle ev sahibi yapacak. Merkezefendi ilçesi, Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan evler için başvurular Mart ayında başlıyor.

TOKİ Armutlu'da yerel mimaride 130 konut inşa edecek!

TOKİ Yalova’nın Armutlu ilçesine inşa edeceği 130 konutun ihalesini gerçekleştirdi. 30 Haziran’da yapılan ihale kapsamında ayrıca cami ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi bugün!

TOKİ Yalova İli, Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 adet konut, 1 adet büfe, 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den 130 TL taksitle 2+1!

TOKİ'den 130 TL taksitle 2+1 konut sahibi olabilmek mümkün. 270 aya kadar vade yapılabilen kampanya kapsamında tüm dar gelirli aileler ev sahibi olabilecek.

TOKİ, İlimtepe'ye 130 bin nüfuslu şehir kuracak!

Kocaeli Körfez Belediyesi'nin Şubat ayı meclisi oldukça hareketli geçti. Meclis'te konuşan başkan İsmail Baran, TOKİ'nin İlimtepe'de 130 bin nüfuslu şehir inşa edeceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ fiyatları!

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ fiyatları 130 bin 97 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 650,48 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ İlimtepeye 130 bin nüfuslu şehir kuracak Haberi

TOKİ İlimtepeye 130 bin nüfuslu şehir kuracak

Çöp fabrikası kurulmak istenen Körfez İlimtepe Mahallesi'ne şimdi de TOKİ'nin konut yapmayı planladığı ortaya çıktı. Meclis toplantısının en tartışmalı gündem maddelerinden biri İlimtepe'de belediyeye ait yaklaşık 130 dönümlük alanın TOKİ'ye trampa usulü ile verilmesi oldu. CHP ve MHP'li meclis üyelerinin muhalefet ettiği maddeyi savunan belediye başkanı İsmail Baran, "TOKİ, İlimtepe'ye çok önemli yatırımlar yapacak ve bölge canlanacak. İlimtepe bölgesi için 130 bin nüfuslu oturum düşünülüyor. TOKİ, buraya çok kapsamlı sağlık tesisleri, okul ve sosyal alanlar da yapacak. Bu nedenle arsaları verip, değerine göre karşılığını alarak, yatırımın önünü açacağız. Görüşmelerle, bizim arsaların değeri ve onların vereceklerinin değeri karşılaştırılacak" ifadelerini kullandı. 


MUHALEFETTEN ÇÖP İTİRAZI


Bu maddeyi eleştiren CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, konunun net olmadığını ve komisyonda tartışıldıktan sonra görüşülmesini talep etti....