20 / 04 / 2024

toki ilk evim Kahramankazan projesine nasıl başvurular

toki ilk evim Kahramankazan projesine nasıl başvurular

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projelerine imza atacak. Peki TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 ucuz konut projesi...

Düşük faizli konut kredisinde son durum nedir? 1.20 faizli ilk evim kampanyası başvuru şartları!

Ev almak isteyen birçok vatandaşın merakla beklediği 1.20 faizli ilk evim kampanyası ile ilgili olarak "Konut kredilerinde kredi değer oranı tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının en az bir konutu varsa yüzde 75 azaltılarak yapılacak.

TOKİ İzmir Merkez İlk Evim Projesi'nde son durum ne? TOKİ'den açıklama geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Merkez İlk Evim Projesi'ndeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte dev projede son durum....

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

TOKİ İlk Evim Arsa projesinden AK Partili vekile arsa çıktı: 'Şu an öyle bir ihtiyacım yok. Feragat ettim!'

AK Parti Ankara Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi’ye TOKİ İlk Evim Arsa projesinden arsa çıktı. İşte Çelebi'nin konuya ilişkin açıklaması...

Çorum'da TOKİ ilk evim arsa mağduriyeti! 13 bin arsa kurası çekildi, 1 kişiye teslim edilmedi! 

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum'da yaşanan TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte ayrıntılar...

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

İlk evim arsa tapuları ne zaman verilecek? TOKİ’den yanıt geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İlk Evim İlk Arsam kampanyasında kuralar çekildi ve hak sahipleri belirlendi. TOKİ’den arsa almaya hak kazanan vatandaşlar tapuların ne zaman verileceği ile ilgili araştırmalar yaparken, TOKİ’den yanıt geldi...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

SON DAKİKA: İlk Evim kampanyasında 1779 sosyal konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 'İlk Evim' kampanyası kapsamındaki sosyal konutlardan 1779'unun inşaatını tamamladı. Bu kapsamda tamamlanan konutlar hak sahiplerine teslim edilecek. 

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

TOKİ ilk 25 bin kişiye tapusunu verdi! Gözler ikinci kampanyada

TOKİ tarafından yılda iki kere düzenlenen indirim kampanyasının ilkbahar dönemi olan 24 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında 25 bini aşkın kişi kampanyadan faydalanarak tapularını teslim aldı. Kampanyanın yıl içinde uygulanan ikincisinin ise sonbaharda yapılacağı tahmin ediliyor.

TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura sonucu sorgulama merakla araştırılıyor. TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

toki ilk evim Kahramankazan projesine nasıl başvurular Haberi

toki ilk evim Kahramankazan projesine nasıl başvurular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak tanıtılan projenin ayrıntılarını resmen kamuoyuna açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasında TOKİ sosyal konut projesi için başvuruların bugün başlayacağı ifade edildi.  

İlk Evim ve İlk İşyerim ismiyle 81 ilde hayata geçirilmesi planlanan TOKİ 2022 sosyal konut projesiyle dev bir konut hamlesi atılmış olacak.

TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'nın da birçok ilçesinde de yeni projelere start verecek. TOKİ tarafından açıklanan liste ile hangi şehirde, hangi ilçede kaç konut inşa edileceği belli oldu. En çok merak edilen projelerden biri Ankara Kahramankazan oldu.

Peki TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 ucuz...