24 / 04 / 2024

toki istanbul 5 kampanya detayları

toki istanbul 5 kampanya detayları

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da 5 yeni kampanyaya başlıyor. TOKİ, İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Tuzla 5 bin 750 konut 2+1 kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla 5 bin 750 konut projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024...

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

2023 bitmeden TOKİ'den 5 şehre 1.372 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 ilde 1.372 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi 2023 yılı bitmeden yapılacak.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Borsa İstanbul 5.730 zirvesini aşacak mı? Ekonomide yeni dönem BİST 100 endeksini nasıl etkiler? Yatırımcılar dikkat! 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Soner Kuru, bugünkü köşesinde ekonomide yeni dönemin borsaya olan etkilerini kaleme aldı. Peki Borsa İstanbul 5.730 zirvesini aşacak mı? 

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ İstanbul projeleri için tarih belli oldu, tam 6 bin yeni konut geliyor! İşte ilçe ilçe proje listesi! Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mega kent İstanbul'da tam 5 bin 991 konut inşa edecek.

TOKİ'den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva inşa etti.

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

TOKİ'den 5 ilde ucuz konut fırsatı! Başvurular başlıyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 5 şehirde başlattığı 5 yeni kampanya için başvurular Pazartesi günü başlıyor. Projelerde toplam 446 konut yer alıyor....

Bu illerde yaşayanlar bayram edecek! TOKİ'den 5 ilde ucuz konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük taksitlerle ev sahibi yapmaya devam den Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 ilde ucuz konut fırsatı sunuyor. Konutlar için taksit bedelleri 889,35 liradan başlıyor.

TOKİ'den 5 ilde ucuz konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 5 ilde başlattığı 7 yeni kampanya için başvuru dönemi başladı. Projelerde toplam 530 adet konut bulunuyor...

Kanal İstanbul 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanın Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'nin 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyleyerek projenin çevre ve şehircilik harikası olacağını belirtti. 

toki istanbul 5 kampanya detayları Haberi

toki istanbul 5 kampanya detayları

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'da 5 yeni kampanyaya başladı. 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, İstanbul'da tam 6 bin 300 yeni konut inşa edecek.
 
TOKİ'nin İstanbul'da başlattığı 5 kampanyasındaki konutlar alt ve orta gelirli ailelere özel satışa sunuldu. Hayata geçirilecek olan yeni projeler İstanbul'un Başakşehir Hoşdere, Başakşehir Ayazma, Başakşehir Kayabaşı, Tuzla Aydınlı, Silivri Alipaşa bölgelerinde yer alıyor. 

TOKİ'nin İstanbul 2019 yeni projesi kapsamında bütün başvurular 06 Mart -19 Nisan 2019 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin İstanbul ilinde bulunan yetkili şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor. Başvuru ücreti olarak 2+1 konutlar için 500 TL, 3+1 konutlar için 1.000 TL ödenmesi gerekiyor.

TOKİ İstanbul 2019 başvuru dönemi 

1....