25 / 04 / 2024

toki izmir akaryakıt istasyonu

toki izmir akaryakıt istasyonu

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında indirim veya zam var mı? Son dakika İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları!

Binlerce sürücü akaryakıt fiyatları kapsamında yaşanan son dakika gelişmelerini, yeni zam ya da indirim olup olmadığını merak ediyor. İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Shell, Total akaryakıt fiyatları 10 Mart 2024...

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

Bayraklı Belediyesi'nden İzmir'de kiralık akaryakıt istasyonu!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, Bayraklı Salhane'de yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre kiralama ihalesi 22 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'in göbeğindeki akaryakıt istasyonu 5 yılığına kiraya verilecek!

İzmir İli Bayraklı Belediye Başkanlığı, İzmir Bayraklı'da yer alan akaryakıt istasyonunu kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Temmuz tarihinde yapılacak.

İzmir'de 21 milyon TL'ye icradan satılık otel ve akaryakıt istasyonu!

İzmir Karşıyaka 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir İli Karşıyaka İlçesi Şenikler Mahallesi 9838 ada, 1 parsel sayılı otel ve akaryakıt istasyonun 3/4 hissesini 20 milyon 836 bin 101 TL'den satışa çıkardı...

TOKİ, 3 ildeki bakım ve akaryakıt istasyon arsalarını satıyor!

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Arsaya 37 milyon TL teklif geldi.

TOKİ akaryakıt alımı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek. İhale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek. İhale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

TOKİ akaryakıt alımı işi yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı akaryakıt alımı işi yapım işi ihalesi 19 Ağustos 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Niğde Altunhisar'da 1.8 milyon TL'ye satılık akaryakıt satış istasyonu!

Niğde Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) 1 milyon 800 bin TL bedelle 19 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Kutlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Sancaktepe, Kemal Türker Mahallesi'nde kuruldu.

toki izmir akaryakıt istasyonu Haberi

toki izmir akaryakıt istasyonu

TOKİ'den arsa müzayedesi

- TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu

ANKARA (AA) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.


TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı yazılı açıklamada, alt ve orta gelir grubundaki vatandaşlara konut üretebilmek için atıl durumdaki kamu arazilerini değerlendirdiklerini, aynı zamanda sanayi, eğitim, sağlık, turizm ve kamu yatırımları için de arsa ürettiklerini belirtti.


İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesinde bakım ve akaryakıt tesis alanları niteliğindeki taşınmazları yüzde 25'i peşin, 6 ay vade ile açık arttırmaya sunduklarını aktaran Turan, "İstanbul'un kentsel gelişim bölgesi Kayabaşı'nda toplu konut alanlarının içinde Olimpiyat Stadı'nın kuzeyinde yapımına başlanan ülkemizin en büyük şehir...