26 / 04 / 2024

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Yoksul Grup Konut Projesi

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Yoksul Grup Konut Projesi

Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı’nın çalışmaları netice verdi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü (TOKİ) Yoksul Grup Konut Projesi kapsamında Elbistan’a 2+1 şeklinde 300 konut yapılması için harekete geçti...

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş’ta konut sevinci! 2 bin 94 TOKİ konutunda sona gelindi!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7,6 şiddetindeki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan ile komşu ilçesi Afşin’de depremzedelerin dört gözle beklediği deprem konutlarının teslimatı için geri sayım başladı. TOKİ tarafından yapımı süren 2 bin 94 deprem konutunda sona gelindi.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi! 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Kahramanmaraş projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 697 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

Ünlü deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı!

Fransız deprem bilimci Le Pichon, Kahramanmaraş Elbistan’daki ikinci depremin öngörülmez olduğunu belirterek beklenen İstanbul depremi için de şok açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi!

TOKİ Kahramanmaraş İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, noter huzurunda yapılan kura çekimine katılan bazı vatandaşlar, heyecanla adlarının çıkmasını bekledi.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğının Kahramanmaraş projesi için son dakika müjdesi geldi. TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş projesi için tarih belli oldu! 697 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kahramanmaraş projesi 2022 detayları...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Yoksul Grup Konut Projesi Haberi

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan Yoksul Grup Konut Projesi

Elbistan Kaymakamlığı uzun süreden beri ekonomik durumu iyi olmayanların ev sahibi olabilmeleri için çalışmalar yapıyor. Kaymakam Metin Maytalman, TOKİ’ye ait mevcut binaların yanı sıra Elbistan’da ekonomik durumu iyi olmayan ve ev sahibi olabilmeleri ihtimal dairesinde görülmeyen aileler için bir dizi araştırma yaptı. Birçok mahalle ve bölgede araştırma yaptırdı ve TOKİ’ye ait binaların yapılıp yapılamayacağını soruşturdu. Hazırlanan projeyi TOKİ’nin kabul etmesiyle birlikte bu çalışma hız kazandı ve Elbistan’a 300 konutluk TOKİ konutları yapımı için yetkililer bölgeye geldi. Karaelbistan beldesinde yapımı düşünülen 300 Yataklı Devlet Hastanesi yakınında inşa edilecek olan 2+1’lik TOKİ konutlarının zemin etüt çalışmalarının yapıldığı ifade edildi. 


Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, “Biz Kaymakamlık olarak yapılması gereken çalışmaları yaptık. İlgili makamlara ilettik. Kısa süre önce TOKİ’den heyet geldi ve bölgede incelemede...