29 / 03 / 2024

TOKİ Kayabaşı konutlarında kdv oranı ne kadar

TOKİ Kayabaşı konutlarında kdv oranı ne kadar

TOKİ 18. Bölge, 19. Bölge ve 23. Bölge'deki 1.500 konutu satışa sundu. TOKİ Kayabaşı 18. Bölge, 19. Bölge ve 23. Bölge'deki 1.500 konut için KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Akgedik Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı!

Manisa İli Yunusemre ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı.

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Trabzon Yomra Konutları'nda aidat isyanı!

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yapılan yüzde 40'lık vatandaşları isyan ettirdi.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Düzce TOKİ Konutları'nda geri sayım başladı!

Düzce'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılacak TOKİ konutlarında, hak sahiplerinin öncelikli konut edinmelerine ilişkin sürenin 15 Ekim tarihinde sona ereceği bildirildi.

TOKİ Kayabaşı konutlarında kdv oranı ne kadar Haberi

TOKİ Kayabaşı konutlarında kdv oranı ne kadar


İstanbul Avrupa Yakası Kayabaşı'ndaki 18. ve 19. Bölge'de toplam 1.100 konut, 23. Bölge'de 400 konut satışa sunuldu.  TOKİ 18. Bölge, 19. Bölge ve 23. Bölge'deki konutlar için başvurular 23 Mart - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.


TOKİ'nin Kayabaşı'nda satışa çıkardığı 1.500 konut arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve  4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


TOKİ Kayabaşı KDV oranı!

Kayabaşı18. Bölge, 19. Bölge ve 23. Bölge'deki 1.500 konut için KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi.


TOKİ Kayabaşı Konutları kura tarihi: 

TOKİ 18. Bölge, 19. Bölge için kura tarihi 6 Mayıs 2015, 23. Bölge'deki 400 konut için kura tarihi 7 Mayıs 2015 olarak belirlendi. 


Kayabaşı  TOKİ  18., 19. ve 23. Bölge ödeme planı

a) Yüzde 15 peşinat -...