26 / 04 / 2024

toki kayaşehir sözleşme imzalama tarihleri

toki kayaşehir sözleşme imzalama tarihleri

TOKİ Kayaşehir başvuru para iadesi bugün itibariyle yapılabilecek. Kura çekilişi kapsamında 1.500 adet konutun hak sahipleri belirlenen projede konutların 3 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

23. Bölge Kayaşehir TOKİ sözleşme programı!

Toplamda 400 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Kayaşehir 23. Bölge alt gelir grubu hak sahipleri belirlendi. İşte 23. Bölge Kayaşehir TOKİ sözleşme programı...

TOKİ Kayaşehir 18. ve 19. Bölge sözleşme programı!

TOKİ Kayaşehir 18. ve 19. Bölge kura çekilişi 7 Mayıs Perşembe günü gerçekleşti. Kura çekimi kapsamında 1.100 adet konut hak sahiplerini buldu. İşte TOKİ Kayaşehir 18. ve 19. Bölge sözleşme programı...

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Niksar TOKİ alt gelir sözleşme dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Tokat Niksar alt gelir grubunda yer alan daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kırşehir Kayabaşı TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kayabaşı projesinde yer alan 338 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Niksar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Niksar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyon Dinar sözleşme dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Afyon Dinar’da inşa ettirilmekte olan 800 konutun sözleşme imzalama dönemi bugün başladı...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan daireler için sözleşme dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ İzmir Torbalı sözleşme dönemi başladı!

Kurası 9 Temmuz 2018 tarihinde çekilen İzmir Torbalı 315 Konut Projesi'nde sözleşme dönemi bugün başladı...

toki kayaşehir sözleşme imzalama tarihleri Haberi

toki kayaşehir sözleşme imzalama tarihleri

TOKİ 23. Bölge Kayaşehir'de 400 adet daire alt gelir grubuna özel olarak, 18. ve 19. Bölge Kayaşehir'de ise 1.100 adet daire orta gelir grubuna özel olarak kura yöntemiyle satıldı. 


Kura çekilişi 6 Mayıs ile 7 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştiği TOKİ Kayaşehir başvuru para iadesi bugün itibariyle Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin İstanbul İli’ndeki tüm şubelerinden geri alınabiliyor.


TOKİ Kayaşehir 18. ve 19. Bölge'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler için fiyatlar 107 bin 800 TL ile 398 bin 458 TL arasında, 23. Bölge'de ise 2+1 daireler için ise fiyatlar 134 bin 570 TL ile 158 bin 836 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Kayaşehir 18. ve 19. Bölge sözleşme imzalama dönemi 11 Mayıs - 19 Haziran, 23. Bölge sözleşme imzalam dönemi ise 8 Haziran -...