25 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ihalesi

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ihalesi

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Kayseri Kentsel Dönüşüm'de ilk anahtar teslimi bu ay!

Kayseri’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Melikgazi’de hayata geçirilen projede ilk 184 daire sahiplerini buluyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan AGG sözleşme programı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu (AGG) sözleşme programı detayları haberimizde yer alıyor. Projede 346 adet 58,73 metrekare ve 60,90 metrekare daire tipleri sunuluyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri için son gün bugün olarak belirtiliyor. 231 konuttan meydana gelen projede kura çekilişi 10 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.

Kayseri Fevziçakmak TOKİ 186 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Yahyalı Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri 186 konut ihalesi 11 Temmuz'da!

TOKİ Kayseri İli Yahyalı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 186 adet konut inşa edecek..

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm ne aşamada?

50 senelik binaların kentsel dönüşüm kapsamına alınması ile birlikte Tozkoparan'ın çehresinin değişmesi planlanıyor. Peki, TOKİ Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi ne durumda?

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı. Projede 250 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan alt gelir kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan alt gelir kura sonuçları listesi bugün açıklandı. Projede 346 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan 2+1 kura sonucu 10 Mayıs 2017!

TOKİ Kayseri Mimarsinan 2+1 kura sonucu 10 Mayıs 2017 henüz açıklanmadı. TOKİ Kayseri Mimarsinan 2+1 kura sonucu 10 Mayıs 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 231 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu...

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ihalesi Haberi

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ihalesi

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2020/661506 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Kayseri İli Kocasinan İlçesi Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel...