26 / 04 / 2024

TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı

TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı

İhale bedelleri yükseldikçe bölgede ev fiyatları da tırmandı. Dar gelirli vatandaşa konut üretme hedefi olan TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı.

Yalova'da Atatürk'ün köşkünün olduğu arazi millet bahçesi oluyor!

Atatürk’ün Türk milletine bağışladığı Yalova’daki çiftlik Millet Bahçesi oluyor. İçinde Atatürk'ün köşkünün de yer aldığı arazi, Çevre Bakanlığı tarafından TOKİ’ye tahsis edildi...

Denizli'de depremzedelere tahsis edilen 130 konutun kurası çekildi!

TOKİ, Denizli Acıpayam'da 20 Mart'ta meydana gelen deprem sonrasında 130 konutu depremzedelere tahsis etmişti. 130 konut için kura çekimi yapıldı...

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

Paylı mülkiyette malikler alanları nasıl paylaşır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Tamamına üç ortak olarak sahip olduğumuz üç katlı binanın bir katındaki dairenin bir odasını ortaklardan biri kilitlemiş, kendine tahsis etmiş, geri kalan alanı da kiraya veremiyoruz. Böyle bir durumda hukuken nasıl davranılır?' sorusunu yanıtladı.  

TOKİ'nin üst gelir grubu konutları meclis gündeminde!

2003-2018 yılları arasında TOKİ tarafından üst gelir grubuna yönelik yapılan konutlar ve bu sürede TOKİ'ye tahsis edilen hazine arazileri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa'ya TOKİ müjdesi!

Antalya Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Yakup Pişkin, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Koru ve Bakırlı'da yer alan 172 dönümlük arsanın TOKİ'ye tahsis edildiğini söyleyen Pişkin, Gazipaşalı vatandaşların ev sahibi olacağı müjdesini verdi.

Zonguldak Çaycuma'ya TOKİ Konutları müjdesi!

Çaycuma Belediyesi Meclisi'nin Nisan ayı toplantısının ikinci birleşimi yapıldı. Toplantıdan TOKİ müjdesi çıktı. Nadir Deresi'nden su depolarına kadar giden mevkideki 57 dönümlük alan, TOKİ'ye tahsis edilmek üzere ayrıldı.

TOKİ, Denizli Karahayıt'taki 14 işyerini açık arttırma ile satacak!

TOKİ, kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt’ta 10’u pansiyon olmak üzere 14 işyerini de açık arttırma ile yatırımcılara sunacak.

TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı!

İhale bedelleri yükseldikçe bölgede ev fiyatları da tırmandı. Dar gelirli vatandaşa konut üretme hedefi olan TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı.

TOKİ Denizli Karahayıt'ta 258 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli Karahayıt’ta 258 konutu satışa sunuyor.

Osmaniye Toprakkale'de TOKİ için arsa tahsis edildi!

Osmaniye Emekliler Derneği'nin TOKİ aracılığı ile yapılacak olan konutlar için bugün önemli bir adım atıldı ve Toprakkale Belediyesi konut için 200 dönüm arsa tahsis etti.

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları satışa çıkıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli Karahayıt'ta inşa edilen 258 konut, taksitle satışa çıkarılacak.

Isparta'da TOKİ'ye arazi tahsisi yapılacak!

Isparta'da 8 bin kişinin toplu konut projesi için başvurması üzerine önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Defterdar Nazım Kaya, kendilerine ait bir araziyi TOKİ'ye tahsis edeceklerini ve son aşamaya geldiklerini duyurdu.

TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı Haberi

TOKİ kendine tahsis edilen arsayı ihale ile satışa çıkardı

Şimdi TOKİ arsasında üst gelir grubuna lüks evler yapılacak. Dar ve orta gelirli vatandaş için İstanbul'da ev sahibi olmak gitgide zorlaşıyor. 

Öyle ki bir dönem dar gelirli için adres gösterilen Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı bölgesi bile milyonluk evlerin satıldığı bir alana dönüştü. Arsa arzının sınırlı olması nedeniyle bölgede Emlak Konut ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan ihalelere yoğun katılım oluyor. 



Antalya Gerçek...