25 / 04 / 2024

toki Kerem Yapı İnşaat ihale yasağı

toki Kerem Yapı İnşaat ihale yasağı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'ndan; Kerem Yapı İnşaat Tic. Ltd. Şti. hakkında 1 yıl ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi, detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kerem Polat Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Polat Yapı Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Polat tarafından kuruldu.

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Isparta Eğirdir'de tarım alanında TOKİ konutları yapılacağı iddiası mecliste!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erciş Ulupamir Mahallesi'ne 201 TOKİ konutu yapılacak!

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, TOKİ tarafından Ulupamir Mahallesi'nde 201 konut yapılacağını açıkladı.

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Sıhhi Tesisat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çay tarafından kuruldu...  

Kerem Yönetim Danışmanlığı Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Yönetim Danışmanlığı Yapı Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Neslihan Yazar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ taksitlerine yapılan zam TBMM gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, TOKİ taksitlerine yapılan zamma ve ev taksitlerini ödeyemeyen vatandaşlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

toki Kerem Yapı İnşaat ihale yasağı Haberi

toki Kerem Yapı İnşaat ihale yasağı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'nın Kerem Yapı İnşaat Tic. Ltd. Şti. hakkındaki 1 yıl ihale yasağı  için