28 / 03 / 2024

toki Kırşehir başvuruları

toki Kırşehir başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kayabaşı projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru dönemi!

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinde yer alan 1 adet daire için satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

2016 Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir başvuruları!

2016 Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir başvuruları 22 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 63 adet dairenin bulunduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman kura çekilişi ne zaman?

Ev fiyatlarının 140 bin 157 TL'den başladığı projede toplamda 106 adet daire yer alıyor. Peki TOKİ Kırşehir Kaman kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam Mahallesi projesinde yer alan 49 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı alt gelir 2020 başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Çiçekdağı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

toki Kırşehir başvuruları Haberi

toki Kırşehir başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Son başvuru tarihinin 29 Haziran olarak belirlendiği Kırşehir Merkez TOKİ'de 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinde en düşük konut bedeli 104 bin 87 TL, en yüksek konut bedeli ise 140 bin 751 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat imkanı sunulan TOKİ Kırşehir projesinde peşinat bedelleri 10 bin 408 TL ile 35 bin 187 TL arasında değişiyor.

Vade süresinin 120 ay, 156 ay ve 180 ay olarak belirlendiği projede taksit tutarları 433,70 TL ile 1.055 TL arasında değişiyor.

Projede yer alan dairelerin brüt alanları 76,63 metrekare ile 87,42 metrekare, net alanı ise 61,37 metrekare ile 66,75 metrekare arasında değişiyor.