20 / 04 / 2024

toki kırşehir evleri

toki kırşehir evleri

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda kayıtlar 31 Ocak'ta son!

Kırşehir Belediye Başkanı Ramazan Aydın, TOKİ evleri için kayıtların devam ettiğini belirtti. Boztepe Belediyesi tarafından kayıtla ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Evleri son başvuru günü...

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvuru!

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvuru işlemleri 26 Eylül'de başlayacak. Projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu!

Toplamda 67 adet dairenin açık satış yöntemiyle sunulduğu projede 140 bin 157 TL'den başlıyor. TOKİ Kırşehir Kaman Evleri başvurusu 26 Eylül'de başladı.

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016!

TOKİ Kırşehir Evleri'nde toplamda 63 adet dairenin emekliye özel satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir kura sonuçları 2016...

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir kura çekilişi!

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir kura çekilişi 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacak. Projede emekliye özel 63 adet daire satışa çıkarılıyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvurusu yarın başlıyor!

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 2 adet konur açık satışa sunuluyor. TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvurusu yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Altgelir kura çekilişi!

TOKİ Kırşehir Kaman Altgelir kura çekilişi 3 Ağustos 2016 Çarşamba gününde yapılacak. Projede toplamda 63 adet daire altgelir için satışta.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru 2016!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap başvuru 2016 kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru ne zaman?

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde bulunan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir projesi başvuru yeri!

TOKİ tarafından Kırşehir Kaman'da hayata geçirilecek olan 63 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir projesi başvuru yeri..

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları bugün sona eriyor!

106 adet konuttan meydana gelen Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması projesindeki dairelerin başvuruları bugün sona eriyor.

toki kırşehir evleri Haberi

toki kırşehir evleri

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2 Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. Yarın gerçekleştirilecek ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2020/491293 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2 Etap 496 Konut ile...