29 / 03 / 2024

TOKİ konutları nerede

TOKİ konutları nerede

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirtti.

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru!

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Haziran - 30 Haziran olarak belirlendi. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları'nda toplam 169 adet konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları yarın başlıyor. Başvurular 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede fiyatlar 118 bin 240 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Giresun Aksu Konutları 600 günde tamamlanacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan, Aksu Mahallesinde eski SEKA Fabrikası arazisi üzerine yapımına başlanan TOKİ konutlarında incelemede bulundu.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova Evleri 'nde toplam 157 adet konut satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları kura çekimi 13 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 106 bin 747 TL'den başlıyor.Peki Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Kocaeli Çayırova Evleri'nde daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli – Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ konutları nerede Haberi

TOKİ konutları nerede

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirterek, "Bu bizim için büyük sevinç ve mutluluk kaynağı. Ben iddia ediyorum bunların her biri özel hastane standardının üzerinde hastaneler" dedi. TOKİ Başkanı Turan, Alanya ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatında inceleme yaptı. İnşaat hakkında yetkililerden bilgi alan Turan, ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge hastanesinin özelliklerinin, Antalya'daki modern özel hastanelerde bile nadir bulunduğunu söyledi. Antalya ziyaretlerinde Kepez ve Serik devlet hastanelerini incelediğini kaydeden Turan, şöyle konuştu:"Tamamı tek ve iki yataklı yapılan bir hastane. Türkiye'nin tamamında da Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 tane hastane inşa ettik ve ediyoruz. Bu bizim için büyük sevinç ve...